„Ryto“ fanai: „Žibėnas - ne treneris. Reikia pokyčių“

„Ryto“ fanai: „Žibėnas - ne treneris. Reikia pokyčių“

LKL nuotr.

Panevėžio „Lietkabelis“ rungtynes pradėjo vangiau, bet galiausiai perėmė iniciatyvą ir pergalingai pradėjo „Betsafe-LKL“ kovas dėl aukso.



Nenado Čanako auklėtiniai išvykoje 77:68 (17:26, 19:10, 27:17, 14:15) įveikė Vilniaus „Rytą“. Serija iki keturių pergalių dabar keliasi į Panevėžį, kur rungtynės vyks sekmadienį.

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Lietkabelis pelnytai laimėjo - Rytas paleido rungtynes...noras ir galimybės nesutapo“, - rašė Rimantas.

„Sunku žaisti be trenerio ir su Kariniausku, kuris VISADA inkaras. Eina žaidimas, išleidžia Kariniauską ir KAIP VISADA, važiuojam žemyn“, - teigė fanas Dainius.

„Ačiū Buvai, kuris visą komandinę dvasią nužudė“, - komentavo Kipras.

„Čia didelis minusas ir Žibėnui, nes visiškas balaganas žaidime, tiek KMT, tiek lememoms kovoms, čempionu lygoje buvo, pvz Lietkabelis, traumuoti žaidėjai, bet, kaip are šlubuoja, yra kaip yra, kitam sezonui daug pakeiktimų nusimato“, - savo mintis išdėstė Irmantas.

„Kaip taip nenoret laimet, nesuprantu. Kariniauskui gal moka kas nors, kad trauktu komanda i duobe“, - mintimis dalinosi Egidijus.

„Kariniauskas yra didžiausia šio sezono klaida“, - rašė Gediminas.

„Nu pradžia tokia graži buvo, bet atėjo Buva ir nebebuvo. Maladėc Panevėžis, duokit pyzdako dar kartą, gal atsigaus“, - teigė fanas Gediminas.


„Šikna mums, Buva trečia menesi konfliktuoja, Leisneris ir Kariniauskas 0, realiai su 6-7 žaidėjais viso sezono neištrauksi, nekada negalėjau suprasti kaip Vilnius negali surinkti biudžeto, Vainauskai išėjo galima sakyti dingo pergales, kitą sezoną atsiras Žemelis, visiška šikna bus“, - komentavo Valdas.

„Jooo, neturim trenerio. Vat ir rezultatas. Neina Kariniauskui, neina Buvai, tai kam juos perlaikyti? Juk ne naujiena, taip jie žaidžia jau visas atkrimtamasias. Kodėl nestatyti įžaidėju Girdžiūno, kuris žaidė tik epizodiškai, o tik išleistas įmetė tritaškį? Vienu žodžiu, sakiau ir sakysiu, Žibėnas - ne treneris. Reikia pokyčių“, - savo mintis išdėstė Valdas.

„Absoliuti geda, kiek galima #Žibėnasout, pykit nepykit bet ekspertai teisus 4-2, su tokiu žaidimu ir 4-0 Lietkabelio“, - mintimis dalinosi Petras.


„Ką daro Žibėnas, kai daryti kažką reikia? Kodėl nepriima kontrsprendimų/galų gale keitimų? Įlenda į duobę ir sėdi gal viskas išsispręs? Šian trūko trenerių štabo aktyvumo, ir tas ryškiai matėsi“, - rėžė Povilas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: