V. Čeponio prognozė: kas taps LKL čempionais ir kas laimės trečią vietą? (VIDEO)

V. Čeponio prognozė: kas taps LKL čempionais ir kas laimės trečią vietą? (VIDEO)

Trečiadienį startavo lemiamos šio sezono LKL kovos. Mažajame finale kaunasi Kauno „Žalgiris“ ir „Šiaulių“ komandos, o pirmąsias rungtynes laimėjo žalgiriečiai.



Tuo tarpu LKL finale pergalingai pradėjo Panevėžio „Lietkabelio“ komanda, kuri svečiuose palaužė Vilniaus „Ryto“ krepšininkus.

Antrosios serijos rungtynės vyks šeštadienį bei sekmadienį.

Garsus televizijos komentatorius Vaidas Čeponis socialiniame tinkle „Youtube“ dalijasi savo įžvalgomis apie pusfinalio serijas.


Pasak V. Čeponio, žalgiriečiai iškovos bronzos medalius, o „Lietkabelio“ vyrai laimės LKL žiedus.

„Mažajame finale manau, kad „Žalgiris“ 4:1 iškovos bronzos medalius. Tuo metu „Lietkabelis“ serijoje 4:3 nugalės vilniečius“, - kalbėjo V. Čeponis.

„Neįtikėtiną staigmeną paserviravęs Panevėžio Lietkabelis įveikė Kauno Žalgirį LKL pusfinalyje ir žengė į didįjį finalą, kuriame jų laukia Vilniaus Rytas. Atrodo, kad panevėžiečiai ant fizinės ir emocinės bangos, visą sezoną demonstravo itin solidų žaidimą ir, manau, yra nusipelnę pirmosios vietos LKL bei pirmojo čempionų titulo. Tuo tarpu mažajame finale netikiu, kad Šiauliai-7bet rimčiau pasipriešins net ir tokioje būsenoje esančiam Žalgiriui, tačiau manau, kad bent vienas rungtynes Antano Sireikos auklėtiniams išplėšti pavyks. Daugiau įžvalgų - mano spėjimų video:“, - rašė V. Čeponis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: