GWB stabdo boikotą: „Mes buvome išgirsti ir tikimės, kad kitą sezoną vėl kilsime į aukštumas“

GWB stabdo boikotą: „Mes buvome išgirsti ir tikimės, kad kitą sezoną vėl kilsime į aukštumas“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko medalininkų nenulėmusios, bet itin sentimentalios rungtynės.



Kauno „Žalgiris“ savo arenoje 85:70 (24:15, 27:20, 14:18, 20:17) nugalėjo Šiaulių „Šiaulius-7bet“ ir bronzinėje serijoje iki keturių pergalių atsiplėšė 3:0.

Išskirtiniu šis mačas tapo ne dėl jo rezultato – karjeros pabaigą pasitinkančiam Pauliui Jankūnui tai buvo galimai paskutinės rungtynės „Žalgirio“ arenoje. Dar vieną tokį mačą jam suteiktų nebent šiauliečių pergalė ketvirtajame serijos mače.

„Žalgirio“ rungtynių nebelankyti žadėję ištikimiausi gerbėjai „Green White Boys“ savo pažadą sulaužė būtent dėl kapitono. Nenorėdami praleisti galimo atsisveikinimo jie sau įprastą tribūną užpildė ketvirtajame kėlinyje.


Po mačo „Green White Boys“ socialiniame tinkle išdėstė savo mintis:

„Per pastarąsias kelias dienas teko priimti daug sunkių sprendimų. Vis tik susitikimai su žaidėjais, klubo atstovais davė norimą rezultatą.

Mes buvome išgirsti ir džiaugiamės, kad sulaukėme tokios adekvačios reakcijos tiek iš klubo administracijos, tiek iš pačių žaidėjų.

Po paskutinio pokalbio su Kapitonu bei kitais klubo asmenimis nusprendėme, kad negalime praleisti šių rungtynių.

Priėmėme sprendimą, kad teisingiausia būtų grįžti ketvirtajame rungtynių kėlinyje ir taip prisidėti prie atsisveikinimo su mūsų klubo legenda.

Dėkojame visiems arenoje, kurie palaikė komandą ir tikime, jog atsisveikinimas su kapitonu pavyko.

Paulius Jankūnas yra legenda, su kuria dauguma mūsų užaugo. Jis buvo neatsiejama pastarojo laikmečio komandos figūra. Tokių žmonių yra vienetai ir jie nuspelno didžiausios pagarbos iš kiekvieno klubo sirgaliaus. Vienas Pauliaus Jankūno etapas klube baigtas, tačiau tikime, kad kitais būdais jis toliau padės komandai siekti pergalių, o po šio sunkaus sezono „Žalgiris“ vėl kils į aukštumas.


Boikotas niekuomet nebuvo tikslas – tai priemonė, kuria norėta atkreipti dėmesį į esamas problemas. Sulaukę norimos reakcijos jį stabdome.

Visi norintys vykti kartu į Šiaulius ir dar kartą tarti Kapitonui ačiū – registruokitės pm“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: