„Žalgirio“ fanai pyksta ant GWB: „Turite jausti didelę gėdą už savo principus“

„Žalgirio“ fanai pyksta ant GWB: „Turite jausti didelę gėdą už savo principus“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko medalininkų nenulėmusios, bet itin sentimentalios rungtynės.



Kauno „Žalgiris“ savo arenoje 85:70 (24:15, 27:20, 14:18, 20:17) nugalėjo Šiaulių „Šiaulius-7bet“ ir bronzinėje serijoje iki keturių pergalių atsiplėšė 3:0.

Išskirtiniu šis mačas tapo ne dėl jo rezultato – karjeros pabaigą pasitinkančiam Pauliui Jankūnui tai buvo galimai paskutinės rungtynės „Žalgirio“ arenoje. Dar vieną tokį mačą jam suteiktų nebent šiauliečių pergalė ketvirtajame serijos mače.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Paulius yra ir bus tikra Lietuvos krepšinio legenda. Ačiū, kapitone, už svarų indėlį į Lietuvos krepšinį, skambias pergales Europoje ir Lietuvoje bei daugybę metų praleistų Žalgirio organizacijoje“, - rašė Armi.

„GWB esat gera gauja pyzdukų. Blyn gali supykti ant komandos, bet... chebra, prie ko čia Paulius. JAM reikėjo atiduot pagarbą kaip priklauso. O ne myžčioti. Vaikystė kelnėse žaidžia..... Žalgiris forever“, - teigė fanas Ramūnas.

„Didelis žmogiškas Ačiū! Už pergales, pralaimėjimus, už ašaras džiaugsmo ir skausmo! Ačiū kapitone už buvimą tikru žalgiriečiu, už žalią kraują, už atstovavimą Lietuvos rinktinei!!! Ačiū legendai Pauliui Jankūnui“, - komentavo Brigita.

„Ačiū kapitonui, lyderiui, kuris taip vadybiškai vadovavo komandai, palaikė sunkiais momentais...retai kada tokių kapitonų būna...komandos siela“, - savo mintis išdėstė Jolanta.

„Pagarba kapitonui, ačiū, Pauliau, tu buvai ir liksi Žalgirio talismanas“, - mintimis dalinosi Maiga.

„Žalgirietis iš Didžiosios raidės, ačiū Pauliui už už jo metus atiduotus Žalgiriui, LT rinktinei, ir LT krepsiniui“, - rašė Saulius.


„Pagarba tiems sirgaliams, kurie liko su komanda jos nesėkmių kelyje. Nėra to blogo , kas neišeitų į gerą: tikrieji "Žalgirio" fanai atėjo padėkoti mūsų legendai Pauliui Jankūnui. Gražaus komandinio žaidimo Jankūnams!“, - teigė fanė Rasa.

„Jausmingiausios rungtynės. Pagarba ir didžiausia padėka kapitonui Pauliui Jankūnui“, - komentavo Jolita.

„Beprotiskai fantastiskas atsisveikinimo vakaras! Aciu Pauliau!“, - savo mintis išdėstė Vita.


„Green White Boys.... Ir nesvarbu, kad ketvirtame kėlinyje jūs susirinkote... Kreipiuosi į jus, kurie lygi šiol buvote arenose ir palaikėte komandą kiekvienose rungtynėse... Galite manęs nekęsti, bet už tai, jog šiandien, greičiausiai paskutinėse mūsų mylimo kapitono Jankio karjeros rungtynėse namuose JŪS, FANAI turite jausti didelę GĖDĄ už savo principus tris kėlinius.. Turėjote būti tribūnoje ir skanduoti Pauliaus vardą garsiai nuo pat startinio švilpuko!! GĖDA!! Kad ir koks sunkus sezonas buvo šis, bet TIKRI FANAI nugaros neatsuka niekada!“, - rėžė Dinaras.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: