„B TriBūna“: „Iki svajonės lieka dar trys žingsniai“

„B TriBūna“: „Iki svajonės lieka dar trys žingsniai“

LKL nuotr.

Panevėžio „Lietkabelis“ rungtynes pradėjo vangiau, bet galiausiai perėmė iniciatyvą ir pergalingai pradėjo „Betsafe-LKL“ kovas dėl aukso.



Nenado Čanako auklėtiniai išvykoje 77:68 (17:26, 19:10, 27:17, 14:15) įveikė Vilniaus „Rytą“. Serija iki keturių pergalių dabar keliasi į Panevėžį, kur rungtynės vyks sekmadienį.

Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B TriBūna“.

„Nepaisant pralaimėjimo pirmose serijos rungtynėse gausus rytfanių būrys susiruošė keliauti į Panevėžį su vienu tikslu – lyginti serijos rezultatą.


Trys autobusai ir vietoje prisijungę rytfaniai užpildė bene pusę trečiojo aukšto Cido arenoje. Užsivedimas nuo pat pirmų akimirkų buvo maksimalus. Apypilnė priešiška arena mus motyvavo dar labiau. Juk taip smagu dainuoti taip garsiai, jog varžovam tenka švilpti per savo komandos atakas, o galų gale vienintelis vietinių ginklas tampa DJ’aus muzikos garsinimas.

Pasiekta triuškinama pergalė aikštėje ir tribūnose džiugina, bet iki svajonės lieka dar trys žingsniai. Matėme, jog kituose Cido arenos sektoriuose įsikūrusiem rytfaniam rungtynių metu ir po jų teko susidurti su vietiniais, todėl dar kartą raginame visus jungtis prie mūsų ir kurti vieningą bei garsų palaikymą drauge.

Ir toliau aktyviai palaikykime Rytą!“, - rašo „B TriBūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: