„B TriBūna“: „Jeigu skanduotėmis užtenka išprovokuoti profesionalus – tai savo tikslą pasiekiame“

„B TriBūna“: „Jeigu skanduotėmis užtenka išprovokuoti profesionalus – tai savo tikslą pasiekiame“

FIBA nuotr.

Nors rungtynių rezultatas buvo kone aiškus po dviejų kėlinių, emocijos sostinės arenoje buvo panašios į Belgradą.



Vilniaus „Rytas“ 85:63 (22:9, 29:18, 16:18, 18:18) trečiajame „Betsafe-LKL“ finalo mače nepasigailėjo Panevėžio „Lietkabelio“, kuris rungtynes baigė be antrame kėlinyje išvaryto Nenado Čanako.

Strategas pasirodymą baigė užsipuolęs arbitrus, o išeidamas spėjo įsivelti į konfliktą su „Ryto“ atstovais.  

Serijoje iki keturių pergalių „Rytas“ pirmauja 2:1.


Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B TriBūna“.

„Dar vienos nuostabios mūsų klubo rungtynės. Jau prieš rungtynes buvo aišku, jog atmosfera bus tiesiog kosminė. Žmonės gali tyčiotis, jog tai yra tik „treniruočių salė“, bet šita salė suteikia totalią euforiją kiekvienam joje esančiam rytfaniui. Per kelis metus joje susiformavo tokia atmosfera, kuri gėdos nepadarytų jokiai išsivysčiusiai Europos palaikymo kultūrai. Labai norėtųsi, jog JEEP‘as talpintų kiek daugiau žmonių, bet čia Ryto namai ir juose karaliaujame mes.

Vakar su arena pirmą kartą tobulai suskambėjo dar viena daina „Rytas Olė“. Gero judėsio būta ir per tikrai sudėtingiausią mūsų dainą „Kai žaidžia ši komanda“. Šypsenas kėlė varžovų žaidėjų emocijos išgirdus jų klubui skirtą skanduotė, kuri bendrame „įžeidinėjimo“ kontekste yra pakankamai švelni. Jeigu tokios skanduotės užtenka išprovokuoti profesionalus rodyti vidurinius pirštus į tribūnas ir išsimušti iš žaidimo ritmo – tai savo tikslą pasiekiame. Beje, nors ir nesame Serbijos gerbėjai, bet jai skirtos skanduotės tikrai nebuvo.

Nors visi dar gyvename vakarykštėmis emocijomis, bet metas žiūrėti į priekį. Darbas dar nebaigtas. Liko dar du žingsniai. Vieną iš jų galim žengti jau poryt - Panevėžyje. Vietiniai gali prisigaminti kiek nori marškinėlių, arena gali nusipirkti naujas kolonėlės, bet visi žino nepaneigiamą tiesą – rytfaniai šeštadienį vėl bus garsiausi arenoje. Junkis prie mūsų ir duodam GARSO!“, - rašo „B TriBūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: