„Žalgirio“ fanai: „Pagaliau baigėsi šis kankinantis sezonas“

„Žalgirio“ fanai: „Pagaliau baigėsi šis kankinantis sezonas“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) mažojo finalo serija – baigta.



Kauno „Žalgiris“ svečiuose 89:76 (23:26, 21:14, 23:15, 22:21) įveikė „Šiaulius-7bet“, laimėjo seriją 4:0 ir taip iškovojo bronzos medalius.

Tai – pirmas istorijoje žalgiriečių bronzos medalis „Betsafe-LKL“ pirmenybėse.

Tai buvo paskutinės Pauliaus Jankūno karjeros rungtynės „Betsafe-LKL“. Paskutinėse karjeros rungtynėse P.Jankūnas per 16 minučių pelnė 9 taškus, atkovojo 5 kamuolius, rinko 12 naudingumo balų.


Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Štai ir baigėsi šis sunkus sezonas, kurio vizija "žalias kraujas" buvo viena didelė klaida. Sveikinimai vyrams iškovojus bent jau LKL bronzą. Tikėkimės, kad netrukus turėsime naują sudėtį, kuri praktiškai bus kardinaliai pasikeitusi ir reikia tikėtis, jog kitą sezoną grįšime kur kas stipresni atletiškesni, JAUNESNI bei išalkę skambių pergalių. Džiugu dėk jaunojo Mareko, kuris buvo nuostabus visos mažojo finalo serijos metu. Duokite jam žaisti ir lai tobulėja vaikis, kurį norėtųsi dar išvysti kitais metais. Visiems geros vasaros ir tegul su Pauliaus karjeros pabaiga prasideda sėkmingas naujas etapas visai organizacijai“, - rašė Armi.

„Manau Mareko šviežumo ir pritrūko pusfinalyje! Klausimas Kaziukui, kodėl neišleisdavo?“, - teigė fanas Robertas.

„Dar kartą Ačiū visai komandai! Išskirtinė padėka Pauliui Jankūnui! Sėkmės jam naujose pareigose! Laukiamas Jankūnų dinastijos pratęsimas Žalgiryje. Tikėtina, kad kapitonas perduos visas žaidimo patirtis ir gudrybes savo atžaloms. Visiems gerų atostogų! Pailsėkit, jūs to nusipelnėt. Didelė padėka Lekavičiui ir Ulanovui už žalgirietišką žaidimą ir kovą. Ačiū visiems fanams už palaikymą“, - komentavo Brigita.

„Blaževičius perspektyvus žaidėjas, o dar jį mažai išleisdavo į aikštę, vis ant atsarginio suolelio sėdėdavo, jei ne jis gal ir nebūtų pergalės šiandien, vertas pagyrų“, - savo mintis išdėstė Vita.

„Ačiū! Nenuleidžiam galvos ir kitam sezone atsitiesiam! Gero poilsio žaidėjams, gero pasiruošimo vadovybei ir pergalių kitame sezone!“, - mintimis dalinosi Justas.


„Sveikinimai visiems ir ačiu už emocijas ši sezoną!“, - rėžė Kotryna.

„Ačiū, Pauliau, esi puikus pavyzdys jaunajai kartai, kad atkakliu darbu, pasiaukojimu ir sumanumu galima nueiti tokį kelią krepšinyje. Sėkmės naujose pareigose ir žaliai baltos dvasios“, - rašė Ilona.

„13 taškų skirtumas simboliškai, šaunuolis Paulius“, - teigė fanas Andrius.


„Šiaulių arenoje sirgaliai nerealūs , didžiulė pagarba Sireikai ir žmonėms“, - komentavo Mėta.

„Myliu Žalgiriuką, kad ir koks nenusisekęs sezonas buvo, yra kaip yra. Sveikinu su bronzos medaliais. dar tokių neturėjo. ačiū kapitonui Pauliui už tiek metų atiduotų Žalgiriui, didžiausios sėkmės jam ateityje. Ačiū Šiauliams už tokį Pauliaus pagerbimą, jūs nuostabūs. O mes, tikri fanai lauksim naujo sezono, permainų(kurių akivaizdu bus labai daug) ir žinoma naujų pergalių. Tikiuosi Žalgiriukas grįš su nauja jėga, ir viskas bus kitaip. Pailsėkit, atsipūskit, gerų atostogų“, - savo mintis išdėstė Sandra.

„Pagaliau baigėsi šis kankinantis sezonas. Bus tų pergalių Žalgiris yra Žalgiris, o kapitonui didžiulė pagarba. Nesivaikė pinigų, visad buvo ištikimas Kaunui, bei Žalgiriui“, - mintimis dalinosi Arūnas.



Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: