„Ryto“ fanai apie A. Butkevičių: „Linkiu padėti kauniečiams apginti LKL bronzą“

„Ryto“ fanai apie A. Butkevičių: „Linkiu padėti kauniečiams apginti LKL bronzą“

LKL ir Zalgiris.lt nuotr.

Ateinančio sezono Kauno „Žalgirio“ sudėtyje - dar vienas naujokas. Prie sutartį su klubu sudariusio Lauryno Biručio prisijungė dar vienas lietuvis Arnas Butkevičius.



Kauno „Žalgirio“ klubas su A.Butkevičiumi sudarė dvejų metų kontraktą.

Po šios žinios „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Nežinau kaip jus,bet as jam nešvilpsiu jam pasirodžius ant Jeep arenos parketo. Ačiu kapitone už titula, tu buvai didele jo dalis. Sėkmes aikštelėje nelinkesiu“, - rašė Jurijus.

„Gaila, bet nepakeičiamų nėra. Ir sėkmės visame kame, bet ne pergalėmis tame klube“, - komentavo Justinas.



„Belieka padėkoti už darbą aikštelėje. Šiai dienai ne Ryto kišenei Arnas, todėl ir pasiūlytas toks kontraktas iš mandagumo, suprantant realiai savo finansinę padėtį. Už sutaupytus pinigus galima nusipirkti stipresnį SG. Tobulėjantis Gytis ir Lukas nuteikia pozityviai“, - teigė fanas Rolandas.

„O aš kažkaip pliusus matau tik čia. Radzevičius ir Uleckas galės labiau atsiskleisti, susitaupys pinigų“, - rėžė Rokas.

„Ačiū, kapitone! Sėkmės! Linkiu padėti naujajai komandai apginti LKL bronzą“, - savo mintis išdėstė Dainius.

„Gaila, kad klubas nesugebėjo išlaikyti tokio žaidėjo“, - mintimis dalinosi Aušrinė.

„Ačiū, kapitone! Didžiausios sėkmės!“, - pareiškė Vytautas.

„Didelis Ačiū Arnui už 5 sezonus, praleistus mūsų mylimam klube, už kovą, už atsidavimą komandai ir už iškovotą LKL čempionų titulą! Šiam žaidėjui jaučiu didžiulę pagarbą ir dėkingumą. Sėkmės Eurolygoje bei Lietuvos vyrų krepšinio rinktinėje! Linkiu nesustoti tobulėti!“, - rašė Kipras.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narys pastaraisiais metais rungtyniavo sostinėje, buvo Vilniaus „Ryto“ komandos kapitonu, paskutiniame savo sezone iškovojo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) titulą ir buvo pripažintas finalo serijos naudingiausiu žaidėju.

Praėjusiame Lietuvos krepšinio lygos sezone lengvasis krašto puolėjas vidutiniškai pelnė po 8,6 taško, atkovodavo po 4,9 kamuolio, atlikdavo po 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 13 naudingumo balų per rungtynes, o finalo serijoje vidutiniškai rinko po 11 taškų ir po 15,6 naudingumo balų.



Panašius skaičius A.Butkevičius demonstravo ir Čempionų lygos turnyre. Ten 29-erių krepšininkas pelnė po 7,4 taško ir atkovodavo po 5 kamuolius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: