„Ryto“ fanai apie M. Fosterį: „Užjaučiame „Žalgirį“, nes jų ir vėl laukia sunkūs laikai“

„Ryto“ fanai apie M. Fosterį: „Užjaučiame „Žalgirį“, nes jų ir vėl laukia sunkūs laikai“

LKL ir FIBA nuotr.

Vilniaus „Ryto“ gretose – atletiškas gynėjas. Lietuvos čempionai pasirašė sutartį su Eurolygos patirties turinčiu ir praėjusiame sezone NBA G lygos čempionu tapusiu 27-erių Marcusu Fosteriu.



Su „Rio Grande Valley Vipers“ komanda NBA G lygos trofėjų laimėjęs 191 cm ūgio amerikietis per 33 sužaistus mačus fiksavo 18,7 taško, 3,9 atkovoto kamuolio ir 4,3 rezultatyvaus perdavimo rodiklius.

Po sėkmingo sezono už Atlanto, gynėjas išvyko į Graikiją. Prie Patrų „Promitheas“ prisijungęs M. Fosteris iškart įšoko į Graikijos lygos atkrintamųjų traukinį.

Po šios žinios „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Atrodo gerai. Belieka sulaukti paskutinio pirkinio - įžaidėjo pozicijoje“, - rašė Justas.

„Žinot, jei dar vieną paims panašaus lygio gynėją, labai solidžiai atrodys Ryto komanda“, - komentavo Valdas.

„Super naujienos! Kažkas solidesnio!“, - džiaugėsi Viktoras.

„Geras pirkiny. Nusimato 14 taškų vidurkis, o jeigu užjudėtų dar labiau, galės sugrįšt į Eurolygą. Manau visi šansai jo rankose..“, - teigė fanas Augis.

„Matant kokį žaidėją Rytas pasiėmė, panašu jog Smito net ir nebandė išlaikyt, nes planai buvo pasiimt rimtesnį žaidėją į jo poziciją“, - rašė Laurynas.

„geras pirkinys, kaip rytui, tikrai geras “, - rašė Darius.

„Super naujienos ir stiprus pastiprinimas tikrai“, - komentavo Irmantas.


„Nu ką, Rytas kitą sezoną turės geriausią gynėjų grandį Lietuvoje. Žinant, kad Brazdeikis yra trečias numeris“, - teigė fanas Linas.

„Užjaučiame Žalgirį, nes jų vėl laukia sunkūs laikai“, - savo mintis išdėstė Ugnius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: