„Green White Boys“ priekaištai Jonavai: „Reikia mažiau gobšumo ir daugiau sveiko proto“

„Green White Boys“ priekaištai Jonavai: „Reikia mažiau gobšumo ir daugiau sveiko proto“

Green White Boys ir LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko lūkesčius pateisinęs turnyro lentelės lyderių susidūrimas.



Jonavos „CBet“ (8-3) savo arenoje tik po atkaklios kovos 75:80 (18:23, 18:20, 22:13, 17:24) krito prieš Kauno „Žalgirį“ (10-1).

Ištikimiausi „Žalgirio“ fanai „Green White Boys“ nusprendė pasidalinti savo mintimis apie šį mačą.

Kviečiame paskaityti:


„Savaitę su savo mylimu klubu Jonavoje pradėjo 61 Boysas.  Kaip ir daugumoje miestų „Žalgiris“ į arenas pritraukia pilnas tribūnas miestelėnų, ne išimtis ir Jonava, kurioje visi bilietai buvo išparduoti.

Deja, kaip ir tikėtasi, svečių sirgaliai tokiu atveju yra stumiami į šoną. Mums paskirtame sektoriuje bilietai yra išparduoti ir atvykę savo vietose randame jau įsikūrusius žmones. Ech tas noras išspausti kiekvieną eurą, dėl to aukojant elementarius saugumo ir logikos principus.

Dauguma, mūsų sektoriuje bilietus nusipirkusių žmonių, supranta, kad čia kursime aktyvų palaikymą ir bendrauja geranoriškai. Vis tik natūralu, kad  atsiranda ir ne taip adekvačiai nusiteikusių piliečių, su kuriais kyla smulkūs konfliktai. Situacija, kurioje ir jie, ir mes jaučiamės teisūs. Viso to galima išvengti labai paprastai – organizatoriams reikia mažiau gobšumo ir daugiau sveiko proto. To ir palinkėsime Jonavos klubui.

Po dviejų kėlinių galiausiai pavyksta normaliai įsikurti savajame sektoriuje ir palaikymo kokybė dėl to iškart ženkliai pagerėja. Komandai buksuojant aktyvus palaikymas tik stiprėjo, o ketvirtajame kėlinyje žalgiriečiai galiausiai perlaužė rungtynes.  Dimšos tritaškiai nepalieka vilčių šeimininkams, o mūsų sektoriuje skamba pergalingos dainos.

Padėkojus komandai už iškovotą pergalę keliaujame namo. Tiesa prieš tai aplankome  Jonavos miesto eglę. Kauno – gražesnė.

Tik prabudę po išvykos sužinome žinią, kad Lekavičius Jonavoje patyrė traumą ir bent mėnesį negalės žengti į aikštę. Sveikatos, Lukai, ir lauksime sugrįžtant!

Na o penktadienį į mūsų miestą atvyksta Eurolygos čempionai. Šį sezoną namuose „Žagiris“ į atlapus kabinasi visiems ir viena iš to priežasčių yra mūsų visų sukuriamas užnugaris.

 
Pradėkime galingą palaikymą nuo pirmos rungtynių sekundės ir išlaikykime jį tokį iki pat finalinio rungtynių švilpuko. Žalgiriečiai šį sezoną aikštėje atiduoda maksimumą savo jėgų – atiduokime ir mes savo dainomis bei skanduotėmis!“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: