Neatlaikė „B TriBūnos“ nervai: „Vakarykštis pasirodymas buvo vertas net ir nušvilpimo“

Neatlaikė „B TriBūnos“ nervai: „Vakarykštis pasirodymas buvo vertas net ir nušvilpimo“

LKL nuotr.

Sekmadienio vakarą sostinėje „Betsafe-LKL“ čempionams antausį skėlė Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (14-7).



Donaldo Kairio auklėtiniai išvykoje 88:77 (24:19, 22:27, 21:24, 21:7) dramatiškai parklupdė Vilniaus „Rytą“ (15-5) ir nutraukė sostinės krepšininkų fiksuotą penkių pergalių seriją „Betsafe-LKL“.

Po mačo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B TriBūna“ pasidalijo savo pastebėjimais.

„„WE'RE FUCKING SHIT“, - taip dainuoja anglų futbolo sirgaliai beviltiškai pralaimint jų komandai. Taip norėjosi dainuoti ir vakar Jeep arenoje. Žaidžiame šūdinai, trumpa rinktinių pertrauka išnaudota atostogoms ir rinktinei, panašu, kad pokyčių neatnešė. Vargu ar buvo galima tikėtis kitaip. Norėti pokyčiai komandoje taip pat neįvyko ir turime tai ką turime. Vakarykštis pasirodymas buvo vertas net ir nušvilpimo.


Nepaisant to, rungtynių pradžioje kyla choreo su užrašu „TU MŪSŲ KARDAS MES TAVO SKYDAS“. Norėjome užvesti komandą ir parodyti , kad bloga atkarpa prieš rinktinių langą ir nepasisekęs KMT turnyras tėra vieta iš kurios reikia pasimokyti ir pakėlus galvas žengti tolyn. Ne pirmas ir ne paskutinis kartas, kai rezultatai aikštėje nuvilia, tačiau tai niekada nepakeis to, kas mes esame. Kad ir kiek pralaimėjimų bus patirta, kad ir kaip tragiškai atrodysime aikštėje, mes visada išliksime ištikimi ir pilni tikėjimo žengsime į kitas rungtynes. Tai yra vertybės, kurios mus skiria nuo kitų, bėgančių paskui sėkmę ir pergales.

Su širdim pilna tikėjimo ir ryžto keliaujame paskui Rytą visur - šį kartą į Vokietiją, kur mūsų laukia ypatingos svarbos mačas. Ten būsime tikrai girdimi. Tokie pat turime būti ir sekmadienį Kaune. Jei ne dėl to, kas vyksta aikštėje, tai dėl to, kas esame mes“, - socialiniame tinkle rašė „B TriBūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: