Ekspertai: „Žalgiris“ gali žengti į finalinį ketvertą (Nebus „sauso“ rezultato)

Ekspertai: „Žalgiris“ gali žengti į finalinį ketvertą (Nebus „sauso“ rezultato)

Miunchene pergalę pasiekęs Kauno „Žalgiris“ iškovojo vietą tarp aštuonių stipriausių Eurolygos komandų. Paskutiniąsias 4 reguliariojo sezono rungtynes laimėję žalgiriečiai ketvirtfinalio etape susitiks su Barselonos „Barcelona“ ekipa.



Tuo metu legendinis krepšininkas Joe Arlauckas ir treneris Ioannis Sfairopoulos pasidalijo mintimis ir prognozėmis apie atkrintamąsias.

Kauno „Žalgirio“ ir „Barcelona“ susidūrime specialistų nuomonės išsiskyrė. J. Arlauckas mano, kad katalonai laimės 3:1, o I. Sfairopoulos mano, jog Šarūno Jasikevičiaus kariauna gali kristi po leimiamos serijos kovos.

„Žalgiris“ yra pavyzdys šios lygos komandoms, kaip reikia augti ir daryti žingsnius į priekį. Šiais metais pasiektos atkrintamosios ir, deja, bet čia teks sustoti.


Mirotičius, Kaliničius, Laprovittola, Higginsas ir Vesely žaidė daugiau atkrintamųjų rungtynių nei visus oponentus kartu sudėjus ir tai šioje serijoje bus svarbiausias dalykas“, – sakė J. Arlauckas.

„Tikiuosi pamatyti didžiulį charakterį ir abiejų ypatingai kovingų komandų penktajame serijos mače. Ir aš atiduodu pergalę šios poros autsaideriams – „Žalgiriui“, - teigė I. Sfairopoulos.

J. Arlaucko prognozės:

Pirėjo „Olympiakos“ 3:1 Stambulo „Fenerbahče“
„Barcelona“ 3:1 Kauno „Žalgiris“
Madrido „Real“ 3:2 Belgrado „Partizan“
„Monaco“ 2:3 Tel Avivo „Maccabi“

I. Sfairopoulo prognozės:

Pirėjo „Olympiakos“ 3:2 Stambulo „Fenerbahče“
„Barcelona“ 2:3 Kauno „Žalgiris“
Madrido „Real“ 3:1 Belgrado „Partizan“
„Monaco“ 2:3 Tel Avivo „Maccabi“

Eurolygos ketvirtfinalio serija vyks iki 3 pergalių. Reguliariajame sezone antrąją vietą užėmę „Barcelona“ krepšininkai pirmąsias dvejas rungtynes žais namų aikštelėje – balandžio 26 ir 28 dienomis.


Į „Žalgirio“ areną Eurolygos atkrintamosios varžybos atkeliaus gegužės 3 dieną. Jei prireiks ketvirtų rungtynių, jos Kaune bus žaidžiamos gegužės 5 d.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: