Eurolyga apie Kauną: „Lietuvos aistra krepšiniui sukurs neprilygstamą atmosferą“ (VIDEO)

Eurolyga apie Kauną: „Lietuvos aistra krepšiniui sukurs neprilygstamą atmosferą“ (VIDEO)

Gegužės 19–21 dienomis „Žalgirio“ arenoje bus surengtas šaliai ir Kauno miestui istorinis Eurolygos finalo ketverto turnyras.



Likus mėnesiui iki šio renginio, Eurolyga nusprendė pakviesti žiūrovus aplankyti „Žalgirio“ arenos.

Kviečiame paskaityti:

„Minios ošimas, kamerų blyksniai ir pergalingos akimirkos laukimas... Visa tai ir dar daugiau galima pamatyti ir pajausti „Žalgirio“ arenoje, kurioje būna neįtikėtina atmosfera. Jį daugiau nei dešimtmetį įsikūrusi Kauno širdyje esančioje Nemuno saloje.

Čia gegužės mėnesį įvyks finalo ketverto kovos. Nėra abejonių, kad Lietuvos aistra šiam sportui sukurs neprilygstamą atmosferą.

„Žalgirio“ arena yra didžiausia multifunkcinė arena Baltijos šalyse. Čia gali vykti daugybė skirtingų renginių – nuo krepšinio, tinklinio, rankinio rungtynių, kultūrizmo varžybų ir ledo renginio iki koncertų, teatro pastatymų, parodų ar uždarų renginių.



Arena išsiskiria puikiomis akustinėmis savybėmis, moderniomis technologijomis, o jos universalumas ir puiki geografinė padėtis leidžia jai pirmauti Baltijos šalyse.

Kauno „Žalgiris“ nuolat išparduoda visus bilietus į Eurolygos rungtynes, kuriose sėdimų vietų skaičius yra 15 415.

Tiesa, koncerto metų arenoje gali tilpti 5 tūkst. daugiau žiūrovų, o šios arenos lankomumo rekordas - 20 517 lankytojas. Šis rekordas užfiksuotas 2015 m. per SEL grupės koncertą.

„Žalgirio“ arenoje taip pat yra kelios mažesnės erdvės, kuriose taip pat telpa po 400 žmonių.

„Žalgirio“ arenoje savo pasirodymus jau surengė tokios žvaigždės, kaip Dua Lipa, Robbie Williamsas, „Red Hot Chili Peppers“, Kylie Minogue, Enrique Iglesias, Andrea Bocellis, Leny Kravitzas, Ericas Claptonas, „Rammstein“, Mariah Carey, Eltonas Jognas ir kiti“ , - rašė Eurolyga.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: