„Žalgirio“ fanai: „Pamojuojam Fosteriui ir visiems vilniečiams“

„Žalgirio“ fanai: „Pamojuojam Fosteriui ir visiems vilniečiams“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (23-4) trečiuoju bandymu laimėjo šio sezono Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) lyderių akistatą.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose 81:75 (20:25, 20:22, 20:13, 21:15) sunkiai revanšavosi Vilniaus „Rytui“ (21-6) už du ankstesnius pralaimėjimus.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Pamojuojam Fosteriui ir visiems vilniečiams“, - rašė Rytis.

„Patampė Žalgiris nervus vėl iki paskutinių sekundžių. Teisėjų darbo, kai kuriose situacijose tikrai nekoks. Išvargta, bet pergalė. Tegu sostinė pamojuoja sau. Žalia balta“, - džiaugiasi Brigita.

„Rytui“ buvo garbė pralaimėti būsimiems Eurolygos čempionams“, - rėžė Dainius.

„Rytas turėjo šansą laimėti, kol Žalgiris fiziškai nebuvo atsistatęs, bet energijos persvara buvo tik du kėlinius. Labiausiai nudžiugino D. Giedraitis, kad nepasimetė, o ėmėsi iniciatyvos ir parodė, kodėl Žalgiris vis tik jį įsigijo. Tikrai maloniai nuteikė“, - savo mintis išdėstė Edmundas.

„Panašu, kad reguliaraus sezono nugalėtojas jau aiškus“, - komentavo Viktoras.

„Nežinau ką čia mačiau rungtynių pabaigoje, bet su pergale“, - rašė Evelina.

„Banguojanti ir keistoka, bet PERGALĖ!“, - džiaugiasi Romualdas.


„Svarbu be traumų, neramiai, neužtikrintai, bet ka čia ardytis prieš Rytą, ne playoffai juk. Laukia svarbiausios kovos eurolygoje, va ten tai atiduos visą garą!“, - rėžė Romanas.

„Bent jau smagu už Giedraitį, kuris sužaidė solidžias rungtynes. Tikiuos sunkių traumų nebegaus“, - savo mintis išdėstė Benas.

„Nu bent kiek daugiau noro sužaisti vietinėje lygoj, nu kam tas savęs kankinimasis iki paskutiniųjų minučių. Visi žinom ką žalgiris gali, o čia prieš visas komandas vos vos ištempia“, - komentavo Nerijus.


„Rytas gražiai sudrąskytas, linkėjimai Žibėnui, o V. Čeponiui, siūlyčiau apsirengti Ryto sportine apranga“, - teigė fanas Algirdas.

LKL.lt

Video rekomendacijos: