„Žalgirio“ fanai: „Kitą sezoną būsime finalo ketverte!“

„Žalgirio“ fanai: „Kitą sezoną būsime finalo ketverte!“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai baigė savo pasirodymą šio sezono Eurolygoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai trečiosiose ketvirtfinalio serijos rungtynėse rezultatu 66:77 (10:13, 16:16, 22:32, 18:16) nusileido „FC Barcelona“ komandai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

„Ar kas nors sezono pradžioje būtų pagalvojęs, kad ŽALGIRIS pateks į aštuntuką ir pasieks tiek pergalių. Manau, kad tokių optimistų buvo tik keletas. Tad reikia padėkoti visai komandai ir klubui už tikrai gerą sezoną. Tad tariu didelį AČIŪ“, - rašė Vitalijus.

„Prieš Barsą nepapūsi, bet gera kova ir geras sezonas“, - komentavo Kęstutis.


„Žalgiris kovėsi kiek galėjo, bet lygiai skirtingi. Šiemet sezonas jau puikus, ypač, po to kai Evans traumą gavo ir atrodė viskas grius. Puikiai pasimatė kas yra kas šioje sudėtyje, tad kitas sezonas gali būti dar geresnis jei bus surasta kuom pasistiprinti“, - rėžė Edmundas.

„Deja, bet barsa įrodė klasę ir ką reiškia puikiai susižaidusi komanda, gerai nors tiek, kad nors keli lietuviai bus final four Kaune, top8 jau buvo geras pasiekimas Žalgiriui, ačiū vyrams už kovą, dabar sėkmės Žalgiriui LKL, 10/10 sezonas, retas kuris pagalvojo, kad žalgiris išėjo į top8, žalia balta visada!“, - komentavo Tautvydas.

„Geras sezonas buvo! Nedaug kas tikėjo, kad nukeliaus Žali iki Top 8. Visgi komandų lygiai yra skirtingi ir laimėjo, tai kas turėjo laimėti. Smagu už Šarą ir Roką“, - savo mintis išdėstė Vidmantas.

„Na, nieko. Sezonas ir taip viršijo visus įmanomus lukesčius. Šaunuoliai. TOTALI pagarba ir ruošiamės susigrąžinti LKL titulą“, - mintimis dalinosi Edvinas.

„Visi čia pozityvą tik rašo, bet realiai, nieko gero. Džiugu, kad pateko į TOP 8, bet tam TOP 8 esame silpniausi.. kai pasižiūri į kitas poras, tai taškas taškan ir nežinia kas eis toliau, o čia jau viskas aišku, jei gavai Žalgirį, tai džiaukis.. smagu dėl sezono, tikiuosi išsaugos branduolį ir dar pasistipris kitam sezonui, kad galėtume bent 3:2 pralaimėti seriją, jei ne laimėti“, - rašė Ernestas.

„Šią akimirką visiems truputį skaudu. Bet praeis kelios dienos, emocijos nurims, o mes prisiminsim vieną dalyką. Pernai Žalgiris buvo paskutinis. Pats paskutinis lentelėje...komandos treneriai keitėsi, kaip mėsmalėje, arenoje buvo tylu ir nyku..šiemet mes atkrintamose varžybose ir esam tarp 8 stipriausių krepšinio klubų Europoje. Tai yra neįtikėtinas progresas ne tik Žalgirio, bet aplamai krepšinio klubų istorijoje...puikus sezono darbas Motiejūno, Maskvyčio, asistentų, o svarbiausia žaidėjų, nes žinai, kad žaidi ne biudžetu, o širdimi. Toliau bus vis geriau!!! Pirmyn žali balti“, - dėkojo Lukas.

„Ačiū komandai už tikrai gerą sezoną. Kitais metais grįšim stipresni“, - rėžė Inga.


„Nuostabi komanda, nuostabus sirgaliai ir nuostabus sezonas europoje!!! Visa Lietuva myli ŽALGIRĮ!“, - komentavo Arminas.

„Šaunuoliai vyrai, dėkui už šio sezono kovą ir emocijas! Kitą sezoną būsime finalo ketverte!“, - savo mintis išdėstė Mantas.

„Tai buvo nerealus sezonas ir super pasiekimas. Tai buvo Kazio debiutas euro lygoje, tai buvo lyderių traumos, kurios pristabdė Žalgirį, ačiū Žalgirio vyrams už puikias kovas, jūs padarėt ką galėjot, ir netgi daugiau....“, - mintimis dalinosi Rimvydas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: