„Green White Boys“: „Žalgirio“ fanai yra ginklas, kurį reikia gludinti ir aštrinti“

„Green White Boys“: „Žalgirio“ fanai yra ginklas, kurį reikia gludinti ir aštrinti“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai baigė savo pasirodymą šio sezono Eurolygoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai trečiosiose ketvirtfinalio serijos rungtynėse rezultatu 66:77 (10:13, 16:16, 22:32, 18:16) nusileido „FC Barcelona“ komandai.



Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ ekipos fanai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:

„Eurolygos sezonas yra baigtas. Nors pabaiga ir ne iš pasakų scenarijaus, tačiau tai nei kiek nesumenkina nuostabaus atlikto darbo.


Ši komanda įrodė, kad žino ką reiškia atstovauti žaliai baltoms spalvoms ir tas „lupimasis“ aikštėje, autoritetų nepaisymas abejingų nepaliko.

Iš Eurolygos dugno komandos per vieną vasarą tapome ta, prieš kurią žaisti nebuvo lengva niekam ir dabar belieka tikėtis, kad šią kryptį pavyks išlaikyti.

Vakarykštis palaikymas startavo išties įspūdingai. Šokinėjanti ir žalia balta skanduojanti visa arena vertė kūnu bėgti šiurpuliukus. Tai, kad žmonės iš savo vietų kyla jau rungtynių eigoje yra tiesiog fanstastika. Dar šiek tiek ir mes galutinai sulaužysime visus ledus ir stereotipus.

Aišku, šiek tiek gaila, kad palaikymas viso mačo metu kažkiek svyravo. Labai norėtųsi, kad net ir tais momentais, kai žaidimas nesiklosto, pavyktų išlaikyti maksimalią energija.

Čia kur tobulėti turime ir mes bei toliau dirbti prisijaukinant visą areną. Viena yra skanduoti ir dainuoti, kai esi įdomus tik sau ir komandai išvykose ar per LKL mačus, kas kita yra jausti pulsavimą tokio mačo metu ir išnaudoti 15 tūkstančių žmonių energiją.

„Žalgirio“ fanai yra ginklas, kurį reikia gludinti ir aštrinti. Kai kas pavyksta jau dabar, kai ką bandysime gerinti.

Niekas net nenori pagalvoti apie tai, kad dabar komanda galėtų atsipalaiduoti ir atleisti vadžias LKL.


Jeigu mes norime titulo, turime tai parodyti. Sezonas baigėsi Eurolygoje, tačiau komanda toliau dirbs treniruotėse, važinės po Lietuvą ir keliaus dar vieno tikslo link.

Būk su komanda iki pat paskutinės šio sezono akimirkos ir tik po galingo finišo bei susigrąžinto LKL titulo galėsime tikrai nuoširdžiai pasakyti – WE ARE BACK“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: