„B Tribūna“ piktinosi Jonavos sirgaliais: „Keli kvailiai nusprendė trukdyti kurti palaikymą“

„B Tribūna“ piktinosi Jonavos sirgaliais: „Keli kvailiai nusprendė trukdyti kurti palaikymą“

LKL nuotr.

Šeštadienį „Betsafe-LKL“ čempionų titulą ginantis Vilniaus „Rytas“ pergalingai startavo pusfinalio serijoje.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai namuose tik po atkaklios kovos 82:74 (28:16, 17:19, 21:17, 16:22) pranoko Jonavos „CBet“ krepšininkus ir serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1:0.

Po rungtynių ištikimieji „Ryto“ fanai „B Tribūna“ pasidalijo savo mintimis.

Kviečiame paskaityti:


„Pusfinalį komanda pradeda įspūdingu spurtu 18-0, per kurį tribūnos visiškai pašėlsta. Buvo tikrai smagu. B Tribūnoje palaikymą kuria 90 rytfanių. Šįkart nauja daina suskamba dar galingiau, atrodė, kad žmonės žodžius jau išmoko ir jų skaityti iš telefono nebereikėjo.

Atskiro paminėjimo verti ir svečių fanai. Tiksliau keli kvailiai nusprendę, ne kurti palaikymą, o tiesiog trukdyti kurti jį mums. Anksčiau tai buvo daroma atsivežant dūdas arba kartais net ir garsines pompas. Uždraudus šiuos įrankius, atsiranda nauji būdai išreikšti save.

Nors rungtynių gale nervai kiek patampomi, tačiau pergalė iškovojama, o tai šiame etape ir yra svarbiausia. Tikimės, kad tokį užsivedimą, koks buvo rungtynių pradžioje, Jonavoje matysime visų rungtynių metu ir seriją uždarysime kaip įmanoma greičiau.

Kviečiame visus jungtis prie mūsų ir palaikyti Rytą išvykos rungtynėse. Kiekvienas balsas yra svarbus, o kelionės būna ypač smagios, tad nedvejok ir keliauk su mumis!“, – rašė „B Tribūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: