„Green White Boys“: „Tai buvo toks „Žalgiris“, kurį palaikyti tėra vienas malonumas“

„Green White Boys“: „Tai buvo toks „Žalgiris“, kurį palaikyti tėra vienas malonumas“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komanda po metų pertraukos susigrąžino Lietuvos čempionų titulą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai lemiamose „Betsafe-LKL“ finalo serijos rungtynėse namuose rezultatu 97:87 (23:24, 23:21, 24:24, 27:18) įveikė Vilniaus „Rytą“ ir seriją laimėjo rezultatu 3:2.



Tuo metu ištikimiausi „Žalgirio“ fanai „Green White Boys“ pasidalijo savo mintimis apie šį sezoną.

Kviečiame paskaityti:

„Tai, kas vyko visą šį sezoną, o galiausiai savo maksimumą pasiekė LKL finalų serijos metu, buvo neįtikėtina.


Kalbame tiek apie įspūdingą „Žalgirio“ sezoną, tiek apie itin teigiamus pokyčius komandos palaikyme.

Mūsų klubas apgynė KMT titulą, susigrąžino LKL trofėjų bei Eurolygoje žengė į atkrintamąsias. Tai buvo
toks „Žalgiris“, kurį palaikyti tėra vienas malonumas. Ir mes kalbame ne apie pergales, o apie širdį, kurį kiekvienas žaidėjas atidavė sezono metu. Ačiū jiems už tai.

Mūsų, kaip organizuoto palaikymo grupuotės, sezonas neišvengė bangavimo. Buvo itin galingų išvykų, solidžių choreo, maks išsitaškymų Eurolygos mačuose namie ar varžovų aikštėse. Vis tik faktas, kad LKL sezono pabaigoje buvo šioks toks nuosmukis, kurį galiausiai pavertėme maksimaliu proveržiu ir finišavome tikrai galingai.


Labiausiai džiugu dėl stipriai gerėjančio ryšio su arena ir paprastais sirgaliais. Finalo metu į mūsų kvietimą prisijungti prie eisenos atsiliepė gerokai virš tūkstančio sirgalių. Tokio judesio Kaune dar nebuvo buvę.

Visa tai persidavė ir arenoje, kur nebebuvo atskirties. Čia – GWB, o čia – likusi arena. Visi tapome vienu dariniu, palaikančiu mūsų klubą. Manome, kad tai tik pirmasis, bet pats svarbiausias žingsnis ateityje sukuriant apskritai kosminius dalykus.

Itin svarbu nepaleisti šio ryšio, jį gludinti ir tobulėti. Tas ryšys jungia mus, komandą ir visus žaliai baltus.

Labai svarbu, kad „Žalgirio“ sirgaliai nebėra tik atsitiktinių žmonių kratinys. Mūsų nuomone, geriausiai tai parodė Ukrainos vėliavų akcija su Serbijos klubais. Nors skalikai bandė visaip diskredituoti mūsų požiūrį ir vertybes, tačiau GWB ir visi „Žalgirio“ fanai pademonstravo itin tvirtą stuburą, kurio taip lengvai nesulaužysi. Tai buvo vienas gražiausių momentų „Žalgirio“ palaikymo istorijoje.

Mes turime savo įsitikinimus, kuriais gyvename ir kuriuos esame pasiruošę ginti visais įmanomais būdais. „Žalgiris“ ir jo palaikymas nėra tik apie vyrukus bėgiojančius su kamuoliu rankose. Tai yra apie teisingą požiūrį, teisingas nuostatas gyvenime, kuriomis turime visi vadovautis ir reikalui esant už jas pastovėti.

Pabaigai galime tik pasidžiaugti tuo, kaip vyko LKL finalai ir kokia tai buvo šventė Lietuvoje. Priešprieša ir maksimali konkurencija tarp klubų yra reikalinga ir ji yra varikliukas, kuris aplink save gali įsukti ir nepaleisti.

Nors vasara poilsio metas, tačiau prižadame, kad nesėdėsime sudėję rankų (na nebent keletą savaičių dabar). Turime idėjų, kaip tobulinti tai, kas užsikūrė ir kitą sezoną pasitiksime itin galingai“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: