K. Evanso komplimentai: „Man patinka „Žalgiris“, o Kaunas - puikus miestas“

K. Evanso komplimentai: „Man patinka „Žalgiris“, o Kaunas - puikus miestas“

Zalgiris.lt nuotr.

Praėjusią vasarą Kauno „Žalgirio“ gretas papildęs Keenanas Evansas iškart tapo komandos lyderiu, tačiau jį sustabdė traumą - plyšo Achilo sausgyslė.



Dėl šios traumos jam anksčiau laiko baigėsi sezonas.

K. Evansas Eurolygoje vidutiniškai per 27 minutes pelno po 15,9 taško, atkovoja po 3,2 ir perima po 1 kamuolį, atlieka po 3,7 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 17,4 naudingumo balo.

Toks sėkmingas K. Evanso sezono startas atkreipė Eurolygos kūrybinės grupės dėmesį, kuri gruodžio mėnesį „susuko“ apie jį reportažą.


„Esu laimingas, kad galiu rungtyniauti Kaune. Man čia labai patinka, o Kaunas yra puikus miestas“, - pareiškė amerikietis.

K. Evansas taip pat atskleidė, kad turi hobį fotografijai.

„Manau, kad kiekvienam svarbu turėti savo hobį. Man fotografija suteikia ramybės bei galimybė atsipalaiduoti. Fotografija yra graži meno forma. Mano mama buvo fotografė ir daug stebėdavau, kaip jį dirba. Tai užkabino ir mane“, - atskleidė krepšininkas.

K. Evansas su „Žalgirio“ ekipa pasirašė sutartį pagal formulę 1+1.

Primename, kad amerikietis patvirtino, jog lieka Lietuvoje.

„Šiuo metu tikimasi, kad dar vieną sezoną liksiu „Žalgiryje“ ir žaisiu už jį. Mano atsakymas yra „taip“, aš liksiu „Žalgiryje“ dar vieną sezoną“, – pareiškė K. Evansas.

Amerikietis dar nežino tiksliai, kada vėl galės išbėgti į aikštelę.


„Dar nežinau. Neturiu supratimo, kada vėl galėsiu žaisti krepšinį. Neturiu konkretaus tvarkaraščio, tiesiog koncentruojuosi į gijimą“, – pasakojo gynėjas.

K. Evansas šį sezoną turėtų uždirbti apie 650 tūkst. eurų. Iki traumos amerikietis savo vertę buvo pasikėlęs net iki 1 mln. eurų.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: