J. Landale'as apie „Žalgirio“ sirgalius: „Aš to niekada nepamiršiu“

J. Landale'as apie „Žalgirio“ sirgalius: „Aš to niekada nepamiršiu“

 Fynikso „Suns“ komandoje rungtyniaujantis Jockas Landale'as ESPN portalui papasakojo apie savo patirtį Lietuvoje.



Australas šiltai atsiliepė apie „Žalgirio“ sirgalius ir dėkojo Šarūnui Jasikevičiui.

Pasak australo, Šaro trenerio mentalitetą palygino su NBA legendos Kobe Bryanto turėtomis charakterio savybėmis.

„Mano nuomonė, jog Jasikevičius turi vadinamąjį „Mambos mentalitetą“, kaip jį žmonės bepavadintų. Tobulumo reikalavimas, su kuriuo susidurdavau kiekvieną dieną, paruošė mane tam, kas laukė vėliau ir laukia ateityje.


Už šiuos dalykus tikrai esu dėkingas jam, nes iš pradžių nesuvokiau, ką privalu daryti, jog būtum Eurolygos žaidėjas. Iš pradžių fiziškumas, žaidimo greitis ir preciziškumas mane pribloškė. Tai turbūt buvo trys didžiausi faktoriai“, – atskleidė puolėjas.

J. Landale'as šiltai atsiliepė apie „Žalgirio“ organizaciją.

„Kai atvykau į Lietuvą, maniau, kad metai man bus labai sunkūs, bet greitai pripratau, o ir komandos draugai padėjo pritapti.Mano požiūris pirmaisiais mėnesiais nebuvo tinkamas, nejaučiau, kad išnaudoju gautą galimybę. Tuomet nesupratau, kokia tai buvo gera situacija.

Tai buvo profesionaliausias klubas, kuriame žaidžiau Europoje. Mes skraidėme užsakomaisiais reisais, turėjome savo treniruoklių salę, į krepšinio salę galėjome patekti visą parą, viskas aplink buvo nuostabu.


Supratau, kad man tai labai patinka ir aš pradėjau dirbti papildomai. Tada pagerėjo ir mano forma, o treneris ėmė labiau manimi pasitikėti. Esu labai dėkingas dėl sezono „Žalgiryje“, nes jaučiu, kad dėjau didžiulį žingsnį į priekį tapdamas vyru ir tobulindamas savo sugebėjimus“, - kalbėjo J. Landale'as.

Krepšininkas džiaugiasi, kad turėjo galimybė žaisti Belgrado „Partizan“ ir „Žalgirio“ komandose.

„Rungtyniauti „Partizan“ ir „Žalgiryje“ buvo neįtikėtina. Dvi skirtingos fanų grupuotės, tačiau abi jos sukurdavo beprotiškiausią atmosferą. Aš to niekada nepamiršiu“, – pasakojo J. Landale'as.

J. Landale'as Eurolygoje vidutiniškai žaidė po 20 minučių, pelnė po 11 taškų, atkovojo po 4,4 kamuolio ir atliko po 1 rezultatyvų perdavimą.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: