Rinktinės fanai: „Jei pralaimėsime prieš Juodkalniją, praktiškai čempionatas bus baigtas“

Rinktinės fanai: „Jei pralaimėsime prieš Juodkalniją, praktiškai čempionatas bus baigtas“

FIBA nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė (2/0) pasaulio čempionate ir toliau nepralaimi.



Kazio Maksvyčio kariauna antrajame D grupės mače 96:66 (32:17, 21:17, 23:17, 20:15) nušlavė Meksikos rinktinę (0/2) ir užsitikrino vietą kitame etape.

Po šios mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Su pergale! Taip ir toliau, ištvermės!“, - džiaugiasi Julėta.


„Labai maloni vyrų pergalė, tikrai žaidžia daug solidžiau nei pasirengime. Netgi V. Kariniauskas labai pasitempęs, o ir mūsų Rokelis atsigavęs kas begalo džiugina. Na, o kas neramina šiek tai Bendžius, kažkaip užrištas jam tinklas. Na, bet nieko, manau, kad viskas bus gerai su Juodkalnija ir pasiimsim pelnytą pirmą vietą grupėje! Su pergalę!“, - komentavo Benediktas.

„Legvas pergales reikia pamiršti . Laukia sunkūs varžovai“, - rašė Brigita.

„Dabar mūsų laukia pirmasis čempionato finalas. Jei pralaimėsime prieš Juodkalniją, praktiškai čempionatas bus baigtas“, - savo mintis išdėstė Rytis.

„Su antrąja pergale. Sunku vertint mūsų rinktinę, nes lygis komandų skirias kaip diena ir naktis. Nors žaidimas vietom bangavo, žaidėjai darė tą ką ir turi daryti aikštėje. Malonu, kad Rokučiui atsidarė žaidimas. 3 rungtynės bus didžiausias iššūkis, kur ir palinkėsim sėkmės“, - rėžė Evaldas.

„Svarbu neatsipalaiduoti, nes dar nieko nelaimėjome, o antradienį pralošti galime viską“, - komentavo Aurimas.

„Suprantu, kad būsim sužaidę tik su silpnesnėm rinktinėm. Bet kol kas džiugina pats žaidimas - apsigynę bėga į prieki, perdavimai per visą aikštę, meta daug tritaškų, deriniai atsidengt metikams, apskritai geras kamuolio judėjimas. Smagu, kad treneriai suprato, jog kamuolio masturbavimas po 20 sekundžių ir žūtbutiniai bandydamai įmest į baudos aikštelę toli rinktinės nenuves“, - komentavo Gvidas.

„Neramina Valančiūnas, nes net prieš šitą lėtą bičą su tapkėm neapsigina... Įmest, įmeta, bet gynyba, tai netikėjau, kad taip blogai... O bendrai, tai gražu žiūrėt, tik padaro klaidą, Lietuviai kaip šunys per kelias sec jau taškus supurto. Žvėrys“, - rašė Oksimoronas.


„Na dėsningas rezultatas, viskas kaip ir turėjo būti jokių akibrokštų, nelabai čia yra ką ir aptarinėti“, - savo mintis išdėstė Vilius.

„Juodkalnija bus netoks lengvas pasivaikščiojimas“, - rėžė Andrius.

„Su gražia, triuškinančia pergale Lietuvos rinktinę!!! Puikiai susitvarkė - be jokių problemų!“, - džiaugiasi Viola.


„Pagaliau - čempionatas prasideda ir mums!“, - mintimis dalinosi Sporto Meistrai.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: