Rinktinės fanai: „Jei taip gerai žaisime puolime, galime laimėti ir medalius“

Rinktinės fanai: „Jei taip gerai žaisime puolime, galime laimėti ir medalius“

FIBA nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė (3/0) pirmąjį etapą užbaigė be pralaimėjimų ir užkariavo D grupės viršūnę.



Kazio Maksvyčio treniruojama komanda mūšyje dėl pirmosios vietos 91:71 (26:27, 22:13, 18:10, 25:21) užtikrintai pranoko Juodkalniją (2/1) ir į antrąjį etapą žengs pilnai kontroliuodama savo šansus patekti į ketvirtfinalį.

Po šios mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ši rinktinė tikrai atrodo geresnė nei Europos čempionate“, - džiaugiasi Arnoldas.


„Jei taip gerai žaisime puolime, galime laimėti ir medalius“, - komentavo Laurynas.

„Visų pirma SU PERGALE. O prieš mačą sakiau, kad varžovo nuvertinimas yra blogai. Tie gyrėsi jau nuo vakar, kad jie stipresni visose pozicijose, o ypatingai priekine linija..... gal būt. Bet LAIMI KOMANDA“, - rašė Gintautas.

„Jėga! Sedekerskis - krepšinio dievas! Visa komanda žaidė gerai, bet nuo Sedekerskio aš apšalus! Respect komandai“, - savo mintis išdėstė Gražina.

„Su trečiąja pergale. Šauniai vyrukai nukalė pergalę. Rokutis jaučias kaip žuvis vandeny, kovingai žaidė Kuzia, ir nepramušamas gynyboje Sedekerskis. Taip ir toliau loškit“, - rėžė Evaldas.

„Lietuva parodė gerą komandinį žaidimą, o tai reiškia, kad vieno ar dviejų , kad ir super žaidėjų komandos, jau nebeturi perspektyvų. Vučičius taškus pelnė tik baudomis, o teisėjai švilpdavo vien tik už tai, kad arti stovi prie Vučičiaus“, - mintimis dalinosi Alvydas.

„Šaunuoliai Lietuviai! Ypač Rokelis ir Sedekerskis. Kiekvienas prisilietimas = taškams! Super!“, - džiaugiasi Benediktas.

„Nesitikėjau, bet žiauriai geros rungtynes. Super. Rokas geriausias“, - komentavo Slava.


„Atmetus pirmą kėlinį, turbūt kokybiškiausios rinktinės rungtynes per ilgą laiką“, - rašė Deividas.

„Malačiai chebra, jaučiasi neįtikėtina atmosfera komandoje“, - savo mintis išdėstė Navikas.

„Gerai kad tritaškiai varžovam nekrito.. va tada būtume truputį pražilę“, - rėžė Deividas.


„Puikios rungtynes. Gerai parengtas planas trenerių žaidimo planas. Puikai sužaidė R.Juokubaitis ir M.Kuzminskas. Ir visi kiti prisidėjo prie pergalės. Bet labiausiai patiko T.Sedekerskis už gynyba prieš jų NBA žvaigždė, atkovotus kamuolius, na ir 8 taškus pelnė. Beje buvo sustabdytas ir pagrindinis įžaidėjas amerikietis. Šaunuoliai vyrai. Su Pergalė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė“, - mintimis dalinosi Juozas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: