Rinktinės fanai: „Būkim biedni, bet teisingi, niekas iš šitos rinktinės tiek nesitikėjome“

Rinktinės fanai: „Būkim biedni, bet teisingi, niekas iš šitos rinktinės tiek nesitikėjome“

FIBA nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei nepavyko prasimušti tarp keturių geriausių planetos komandų.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai pasaulio čempionato ketvirtfinalyje 68:87 (25:24, 13:25, 17:24, 13:24) neprilygo Serbijos rinktinei ir nebepretenduoja į turnyro medalius.

Po šios mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kol lietuviai skėsčiojo ir tikėjosi jog taikliais metimais perlauš rungtynes, serbai išėjo kautis visi už vieną. Vėl eilinį kartą gausybė mūsiškių taupėsi nežinia kam. Galės kabintis šokoladinį medalį už gerai praleistą laiką. jei kautis tai kautis kaip vyrams“, - piktinosi Tautvydas.


„Susitvarkyti su psichologija reikia mūsų vyrams. Lemiamas mačas ir viskas. O kai prieš JAV nieko nelemia, tai ir žaidė laisvai“, - komentavo Erikas.

„Vapšė nepataikė, su įtampa nesusitvarkė, patirties stoka prieš tokią komandą, nors ir nevirškinų serbų, jie buvo visa galva geresni“, - rašė Kęstutis.

„Pasakos pabaiga. Pasitikimas prie JAV AMBASADOS. Išmūšė iš ritmo ta pergalė prieš JAV. Liūdna žiauriai liūdna, vė be nieko grįš. O Latviukai su medaliais grįš“, - savo mintis išdėstė Lukas.

„Ta pergalė prieš JAV šiandien buvo nuleista į klozetą. Gaila ir skaudu!“, - rėžė Mantas.

„Nu ir kam reikėjo visas jėgas atiduoti prieš nieko nelemenčia kovą su JAV?“, - mintimis dalinosi Deividas.

„Reikia laimėti 5 vietą. TOP 5 pasaulyje nėra blogai. Aplamai niekas nesitikėjo kad jie nukeliaus iki TOP8, bet jie tai padarė, o Serbija visada yra neparanki Lietuvai ! Italija būtų buvusi ženkliai geriau, bet yra kaip yra“, - komentavo Alina.

„Serbai išėjo į aikštę nusiteikę arti gynyboj ir laimėt. Mes kažkokie išsigandę, neužtikrinti. Psihologiškai nepasiruošę“, - piktinosi Vytautas.

„Patys kalti, nes turėjome žaisti prieš italus, o ne serbus...“, - rašė Gytis.



„Pasigedau Valančiūno lyderystės ir jo kovos po krepšių“, - rašė Gintaras.

„Būkim biedni, bet teisingi, niekas iš šitos rinktinės tiek nesitikėjome. Geras čempionatas!“, - savo mintis išdėstė Auguatinas.

„Kad jie pavargę yra. Vos velkasi gynyboje. Gal per daug draugiškų rungtynių žaidė vyrai? Nes ilgas suolas, o vis tiek atrodome kaip 40-mečiai aikštėje. Tas magiškas kėlinys prieš JAV viską ir pakeitė. Spėju jeigu būtų JAV kokiais 10 jau pirmavę iki ilgos pertraukos tai būtume poilsio rėžimą įjungę, o dabar gavosi kad iki paskutiniosios minutės reikėjo žaist“, - rėžė Andrius.


„Pavargę vyrai. Ar tikrai reikėjo tiek daug jėgų atiduoti grupėje su JAV? Turnyras yra maratonas, o ne sprintas“, - mintimis dalinosi Mindaugas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: