„Ryto“ fanai nerimauja: „Šioje arenoje „Rytas“ nelaimės“

„Ryto“ fanai nerimauja: „Šioje arenoje „Rytas“ nelaimės“

LKL nuotr.

Šeštadienio vakarą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko viena laukiamiausių sezono akistatų – sostinės derbis.



Čia šeimininku buvęs Vilniaus „Rytas“ (9-2) galiausiai 74:84 (19:18, 16:21, 22:10, 17:25) nusileido „Wolves“ (10-1).

Po šio pralaimėjimo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Po tokio mačo turbūt neprieštaraučiau trenerio atledimui, kad ir koks jis mėgiamas bebūtų. Wolves pusė biudžeto šiandien net nežaidė - Sulaimon ir Taylor. Arena visa raudona. Ko jum dar reikia pergalei? Normantas 0 iš 4, Cole iš 2, Velička iš 3, Uleckas iš 4, Masiulis iš 3. Penki žaidėjai ir 0 tritaškių iš 16. Visi sveiki. Koks pasiteisinimas? Praloškit Dijonui, graikam, bet ne šitiem...“, - rašė Tomas.

„Gal jau laikas permainoms?“, - piktinosi Rokas.

„Šioje arenoje Rytas nelaimės“, - teigė fanas Jonas.

„Nu šiemet tragiška Ryto sudėtis: kas gali pataikyti tritaškį? Reikia stiprintis!“, - savo mintis išdėstė Gintaras.

„Reiktu papildymo, siauroka rotacija“, - rėžė Kornelijus.

„Nėra išreikšto lyderio, kaip praėjusį sezoną buvo Fosteris, iki naujųjų atsikratyti Hornsby ir ieškoti papildymo“, - rašė Andrius.

„Gėda prieš žmones...“, - piktinosi Linas.


„Gal jau laikas pasipildyti?“, - teigė fanas Romas.

„Sezonas ne sprintas, o maratonas, kaip sakoma viščiukus skaičiuosim pavasarį ir pamatysim, kas geresni, dėl vienų rungtynių spręsti tik heiteriai sugeba“, - savo mintis išdėstė Karolis.

„Na su tokiu patsikymu Rytas bet kuriai komandai būtų nusileidęs. Dar taip tragiškai metančio Ryto nemačiau. Pralaimeta kova, bet ne karas. Dar bus progų šūdvilkius padeti į vietą“, - rėžė Redas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: