A. Guoga kirto „Ryto“ ekipai ir D. Gudeliui: „Anksčiau ar vėliau daug tiesos išlįs“

A. Guoga kirto „Ryto“ ekipai ir D. Gudeliui: „Anksčiau ar vėliau daug tiesos išlįs“

Facebook ir LKL nuotr.

Šeštadienio vakarą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko viena laukiamiausių sezono akistatų – sostinės derbis.



Čia šeimininku buvęs Vilniaus „Rytas“ (9-2) galiausiai 74:84 (19:18, 16:21, 22:10, 17:25) nusileido „Wolves“ (10-1).

Po šio mačo socialiniame tinkle savo mintimis pasidalijo verslininkas Antanas Guoga, kuris pasveikino „Wolves“ su pergale ir kirto „Rytui“.

Kviečiame paskaityti:


„Wolves“ laimėjo prieš „Rytą“. Ir tai padarė be stipriausių savo žaidėjų. Puiki pergalė! Naujas oro gūsis ir geras „Vilkų“ komandos susižaidimas. Deja, kol kas savivaldybė rūpinasi tik „Rytu“. Vilkams paramos nedavė.

Reikia miesto valdžiai galvoti, kaip stiprinti ir palaikyti komandas, kurios garsina miestą ir valstybę. Ir nesėdėti Dariaus Gudelio kišenėje.

Kažkada dėjau dideles pastangas, kad „Ryto“ klubui būtų geriau. Tai ir dabar esu pasiruošęs viską padaryti, kad „Vilkų“ komandai būtų tik geriau.

„Vilkai“ yra Vilniaus komanda. Vilniaus meras turi puikų šansą prisidėti prie savo miesto komandos didelės ateities. Tik reikia susivokti kas yra kas. Reikia, kad žmonės žinotų daugiau teisybės. Kai buvau išvykęs, Gudelis greitai atvedė Mockų ir pareiškė, kad „MG Baltic“ remia veteranus.

Tai buvo visiška provokacija. Anksčiau ar vėliau daug tiesos išlįs. Net neabejoju, kad tarnybos stebi reikiamus asmenis ir ateis laikas, kai daug negražių dalykų paaiškės. Drebėti turėtų, tie asmenys kurie žaidžia nešvarius žaidimus. Linkiu, kad Vilniaus valdžia pagaliau susiprastų, kol dar laikas“, - rašė A. Guoga.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: