Paviešinta, kaip reagavo žalgiriečiai į I. Brazdeikio išvykimą į „Olympiacos“

Paviešinta, kaip reagavo žalgiriečiai į I. Brazdeikio išvykimą į „Olympiacos“

Stopkadras ir LKL nuotr.

Kauno „Žalgirį“ netikėtai palikęs ir į Pirėjo „Olympiacos“ persikėlęs Ignas Brazdeikis su Graikijos ekipa sudarė 3 metų kontraktą pagal formulę 2+1.



I. Brazdeikis „Olympiacos“ klube per trejus metus uždirbs 3 mln. eurų. Sutartyje numatytos ir premijos.

Tuo metu „Žalgiris“ už krepšininką sulaukė solidžios 500 tūkst. eurų išpirkos sumos.

Praėjus šiek tiek laiko, aiškėja, kad ši žinia buvo netikėta ne tik komandos sirgaliams, bet ir ekipos draugams.


Skelbiama, kad didžioji dalis krepšininkų apie I. Brazdeikio išvykimą sužinojo tik iš spaudos, kai jau buvo suderintas lietuvio persikėlimas į „Olympiacos“.

Žalgiriečiams tai buvo lengvas šokas, tačiau jie nelaiko pykčio ant I. Brazdeikio, su kuriuo šiltai atsisveikino bei palinkėjo sėkmės.

Primename, kad I. Brazdeikis Graikijos spaudai atskleidė, kad derybos su „Olympiacos“ vyko dvi savaitės.

„Derybos buvo ilgos. Mano agentas su „Olympiacos“ bendravo apie dvi savaites. Vėliau ir pats skambinau „Olympiacos“ atstovams, kad galėčiau sužinoti, ko jie iš manęs tikisi. Diskusijos buvo vaisingos, šiltos. Jie rodė didelį dėmesį. Diskutavome apie mano karjeros perspektyvas“, - kalbėjo I. Brazdeikis.

Prie „Žalgirio“ 2022 m. vasarą prisijungęs I. Brazdeikis debiutiniame savo Eurolygos sezone per rungtynes rinkdavo po 11,6 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu šį sezoną I. Brazdeikis su „Olympiacos“ marškinėliais Eurolygoje vidutiniškai per 13 minučių pelno po 4 taškus, atkovoja po 1,9 kamuolio bei renka po 3 naudingumo balus.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: