J. Zdovcas kirto „Žalgirio“ ekipai: „Buvo kalbama viena, bet daroma kita“

J. Zdovcas kirto „Žalgirio“ ekipai: „Buvo kalbama viena, bet daroma kita“

Zalgiris.lt nuotr.

Buvęs Kauno „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas davė interviu Slovėnijos spaudai bei papasakojo apie patirtį Kauno klube.



57 metų strategas atskleidė, kad nesuprato, ko iš jo norėjo „Žalgirio“ vadovai, rašo KrepsinioTrio.

„Iš pradžių viskas buvo labai gražu. Dėmesys iš vadovų ir palaikymas, bet vėliau viskas pasikeitė. Buvo kalbama viena, bet daroma kita. Galiausiai nesupratau, ko iš manęs norėjo „Žalgirio“ vadovai. Jie padarė klaidų, bet nesigailiu dėl savo sprendimo“, - pasakojo treneris.

Panašiai J. Zdovcas apie patirtį Kaune kalbėjo ir anksčiau.


„Mane labiausiai iš vėžių išmušė, tai mano įpėdinis. Jo pavardė žiniasklaidoje pasirodė ganėtinai anksti. Mes įveikėme „Barcelona“, Madrido „Real“, o tada iškyla būsimo trenerio pavardė. Tačiau dėl nieko nesigailiu, nes dirbau puikioje organizacijoje, o klubas turėjo daug ištikimų sirgalių“, – kalbėjo J. Zdovcas.

J. Zdovcas taip prakalbo apie „Žalgirio“ fanus.

„Lietuviai yra patriotai, o mums, slovėnams, reikėtų tuo pasimokyti. Tai atsispindi ir pačiame klube. Tiesa, jis nėra itin palankus užsienio treneriams ir žaidėjas.  „Žalgirio“ sirgaliai yra tikrai įspūdingi. Jie nėra agresyvūs, tačiau tikri krepšinio aistruoliai“, - pareiškė specialistas.

Šį sezoną J. Zdovcas dirbo „Bursaspor“ klube, bet sausio mėnesį buvo atleistas.

Primename, kad J. Zdovcas į „Žalgirį“ atvyko 2021 m. spalio mėnesį, o komandą paliko 2022 m. balandžio mėnesį.

Krepsiniozinios.lt ir Krepsiniotrio.blogspot.com

Video rekomendacijos: