Rekordinius skaičius sutraukęs „Žalgirio“ projektas grįžta

Rekordinius skaičius sutraukęs „Žalgirio“ projektas grįžta

Kauno „Žalgiris“ jau penkioliktą kartą kviečia jaunuosius krepšinio aistruolius mokslo metus leisti aktyviai ir dalyvauti projekte „Žalgiris – tavo mokykloje“.



Projekte užsiregistravusios mokyklos iš visos Lietuvos galės lankytis Kauno „Žalgirio“ namų rungtynėse už specialią kainą, smagiai leisti laiką su savo klasiokais ir visa mokyklos bendruomene, o aktyviausią projekto dalyvę mokslo metų pabaigoje aplankys visa žalgiriečių komanda.

Taškus rinkti ir savo mokyklą vesti link pagrindinio prizo galima net keliais būdais: lankantis Eurolygos arba „Betsafe-LKL“ rungtynėse, už nuvažiuotus kilometrus, už atsiųstas nuotraukas arba video arba dalyvaujant įvairiose papildomose projekto veiklose.

Praėjusiame sezone projektas fiksavo rekordinį apsilankiusių moksleivių skaičių – daugiau negu 17 000 moksleivių „Žalgirio“ namų rungtynes stebėjo gyvai „Žalgirio“ arenoje.


Kauno „Žalgirio“ komanda per visą projekto istoriją jau spėjo aplankyti Kalvarijos gimnaziją, Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnaziją, Kauno Jono ir Petro Vileišių vidurinėje mokyklą, Kauno „Saulės“ gimnaziją, Varėnos „Ryto“ progimnaziją, Vilkaviškio „Aušros“ gimnaziją, Kauno LSMU gimnaziją, Kelmės Jono Graičiūno gimnaziją, Kelmės „Aukuro“ pagrindinę mokyklą, Kražių Žygimanto Liauksmino gimnaziją, Kauno Juozo Grušo meno gimnaziją, bei praėjusio sezono projekto nugalėtoją – Kauno Jono Basanavičiaus gimnaziją.

Viso projekto metu bus galimybė dalyvauti įvairiuose konkursuose ar žaidimuose. O mokykla, kuri į „Betsafe-LKL“ rungtynes atvyks su gausiausiu moksleivių būriu, turės išskirtinę galimybę po rungtynių gauti komandos žaidėjų autografus bei nusifotografuoti.

Projektas „Žalgiris – tavo mokykloje“ itin skatina aktyvius moksleivius tapti savo mokyklos ambasadoriais, įgauti organizacinės patirties būnant atsakingiems už rungtynių bilietus, išvykos organizavimą ir žalgirietiškos dvasios skleidimą savo mokykloje. Tiesa, ambasadoriais gali tapti ir kiti mokytojai bei suaugę asmenys.

Nori, kad „Žalgirio“ komanda šių mokslo metų pabaigoje aplankytų tavo mokyklą? Užregistruok savo mokyklą projekte jau dabar paspaudęs šią nuorodą (iki spalio 15 d.). Jeigu vis dar dvejoji, arba nori sužinoti daugiau, parašyk el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: