Vilniaus „Akropolyje“ vyks šventinis 3×3 krepšinio turnyras

Vilniaus „Akropolyje“ vyks šventinis 3×3 krepšinio turnyras

FIBA nuotr.

Vilniaus „Akropolyje“ atidaryta išsiplėtusi ir atsinaujinusi sporto ir atletiškos laisvalaikio mados prekių ženklų parduotuvė „Sportland“. Didžiausios ir moderniausios „Sportland“ parduotuvės Lietuvoje atidarymo proga rugpjūčio 28–29 d. lankytojai kviečiami į šventinį renginį „Rekordų Olimpas“. Renginio vienas ryškiausių akcentų – 3X3 krepšinio turnyras ir galimybė aikštelėje pasivaržyti su Dainiaus Novicko vedamais olimpinius bronzos medalius iškovojusiais krepšininkais.



Šventinis 3×3 krepšinio turnyras prasidės trečiadienį, jame dėl nugalėtojų vardo varžysis 16 komandų. 8-ių geriausiai pasirodžiusių komandų mačai numatomi ketvirtadienį, o turnyro laimėtojai bus pakviesti čia pat sužaisti su bronzą Paryžiaus olimpinėse žaidynėse iškovojusiais krepšininkais. Kartu su Dainiumi Novicku aikštelėje varžysis krepšininkai Gintautas Matulis ir Aurelijus Pukelis.

3×3 krepšinio turnyras vyks specialiai šiam renginiui Vilniaus „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje, šalia „Sportland“ parduotuvės, įrengtoje krepšinio aikštelėje. Bus sumontuota ir žiūrovams skirta tribūna, tad prekybos ir pramogų centre laukiami ne tik 3×3 krepšinio turnyro žaidėjai, bet ir žiūrovai.

„Šiomis dienomis į mūsų parduotuvę užsukusių klientų lauks įvairios pramogos bei veiklos, kurios, neabejojame, nudžiugins ir mažus, ir didelius. Kviesime visus savo jėgas išbandyti skirtingose sporto rungtyse ir kiekvienoje jų siekti rekordų. Pastarieji bus fiksuojami naujuosiuose parduotuvės TV ekranuose, o kiekvienos rungties patys geriausi bus apdovanoti specialiais „Sportland“ prizais. Tikimės, kad mūsų pasiūlytos pramogos ne tik garantuos smagų laiką visai šeimai, paįvairins priešmokyklinį apsipirkimą, bet ir įtrauks į sportines veiklas“, – sako „Sportland LT“ direktorius Juras Vėželis ir žada, jog renginio dalyvių bei pirkėjų šventinėmis dienomis lauks ir „Sportland“ dovanos.


Į parduotuvės atidarymui skirtus renginius laukiame atvykstant ir kitų olimpiečių – plaukikų, irkluotojų, lengvosios atletikos ir dviračių sporto atstovų, tad tai bus puiki galimybė su jais pabendrauti ir iš pirmų lūpų išgirsti vis dar šviežius įspūdžius iš Paryžiau olimpinių žaidynių.

Vilniaus „Akropolyje“ esanti parduotuvė „Sportland“ išsiplėtė ankstesnes parduotuvės patalpas sujungus su nauju pastatu, pastatytu šalia prekybos ir pramogų centro. Parduotuvės plotas padidėjo iki daugiau nei 2000 kv. metrų, ji tapo didžiausia ir moderniausia „Sportland“ parduotuvė Lietuvoje. Šioje parduotuvėje siūlomas daugiau nei 54 skirtingų prekių ženklų asortimentas, skirtas moterims, vyrams ir vaikams.

„Džiaugiamės parduotuvės „Sportland“ plėtra, kuri leis prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ lankytojams pasiūlyti dar platesnį prekių ženklų ir kolekcijų asortimentą. Atsinaujinusioje parduotuvėje integruota nemažai išmanių sprendimų, kurie tikimės taip pat padės užtikrinti dar geresnę apsipirkimo patirtį. Kviečiame ne tik užsukti į atsinaujinusią parduotuvę, bet ir būtinai sudalyvauti jos atidarymui pažymėti skirtose aktyvacijose, tiesiogiai pabendrauti su olimpiečiais“, – komentuoja „Akropolis Group“ rinkodaros ir komunikacijos vadovas Dominykas Mertinas.

Sportas24.lt

Video rekomendacijos: