V.Masalskis: „K.Kemzūra dar turi laiko pagalvoti“

Kauno „Žalgirio“ komandos laukia antroji dvikova Eurolygoje. Kauniečiai antradienį susikaus su Malagos „Unicaja“ komanda.

Svarbiausia laikinai „Žagirio“ trenerio pareigas einančiam Vitoldui Masalskiui užduotis - paruošti ekipą dvikovai su galingai Ispanijos pirmenybėse kovojančiais varžovais.

Kita užduotis ir sporto direktoriaus pareigas einančiam V.Masalskiui - rasti naują kandidatą į trenerio postą. Tikimasi, kad atleisto Ilias Zouros įpėdinis komandoje pasirodys jau šią savaitę.

„Aš tikiuosi, kad naująjį trenerį „Žalgirio“ ekipa turės jau šią savaitę. Jei man, kaip sporto direktoriui, reiktų rinktis trenerį, tai aš rinkčiausi lietuvį. Bet, kaip patys suprantate, aukšto kalibro lietuvių trenerių dabar laisvų nėra. Mums, ko gero, trenerį teks rinktis iš užsieniečių“, - kalbėjo V.Masalskis.

Vienu rimčiausių kandidatų į trenerio postą buvo minimas Lietuvos rinktinės strategas Kęstutis Kemzūra. Derybos vyko, bet K.Kemzūra ir komandos savininkas Vladimiras Romanovas nesusitarė.

Tiesa, V.Masalskis patikino, jog K.Kemzūrai durys į Kauno klubą neuždarytos.

„K.Kemzūra dar turi laiko pagalvoti. Nėra taip, kad visiškai pasakyta „ne“. Jie Kęstas apsispręs ir sutiks su sąlygomis, kurios buvo išdėstytos, mes tikrai norime jį matyti“, - kalbėjo V.Masalskis.

 

lrytas.lt

Video rekomendacijos: