Linksmos „Žalgirio“ Kalėdos: žaidė šaradas ir vaidino M. Schillerį (VIDEO)

Atėjus gražiausioms metų šventėms „Žalgiris TV“ komanda parengė kalėdinį #ZalgirisChallenge epizodą, kuriame Kauno „Žalgirio“ krepšininkai varžėsi žaisdami šaradas.



Naujausiame iššūkyje Thomasas Walkupas kartu su Joffrey Lauvergne išbandė jėgas prieš Marių Grigonį ir Patricio Garino.

Lietuvos čempionų krepšininkai žaidė du turus. Pirmajame ture žodžius jiems reikėjo aiškinti, o antrajame – suvaidinti.

Komandos krepšininkams teko suvaidinti savo komandos draugus Nigelą Hayesą, Artūrą Milaknį, Luką Lekavičių ir Paulių Jankūną bei ekipos vyr. trenerį Martiną Schillerį.


Itin nuotaikingame epizode žalgiriečiai juokais prapliupo ne kartą, tačiau bene daugiausiai juoko sukėlė prancūzas J.Lauvergne, kuriam T.Walkupas stengėsi apibūdinti visiems puikiai žinomą kalėdinį filmą „Vienas namuose“ (angl. „Home Alone“).

„Aš žinau tik prancūziškai – „Maman, j’ai raté l’avion“ (liet. „Mama, aš praleidau skrydį“)“, – šypsodamasis teisingai atsakė vidurio puolėjas.

Kauno ekipos žaidėjai jiems skirtų žodžių kortelėse taip pat susidūrė su tokiais garsiais vardais kaip Michaelas Jordanas, Michaelas Jacksonas, Freddie Mercury ar Frankas Sinatra.

Kalėdinio #ZalgirisChallenge epizodo pabaigoje žalgiriečiai komandos sirgaliams taip pat palinkėjo gražių švenčių, o T.Walkupas vylėsi, kad artėjantys metai bus dar geresni.

„Tikiuosi, kad 2021-ieji bus geresni ir mes vėl galėsime susitikti „Žalgirio“ arenoje“, – teigė amerikietis.

Naujausią „Žalgiris TV“ parengtą vaizdo įrašą rasite „Žalgirio“ „YouTube“ kanale.





Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: