Penktajame Lietuvos 3×3 čempionato etape – „PRO“ grupę šturmavusios „AUCH“ ekipos triumfas

Penktajame Lietuvos 3×3 čempionato etape – „PRO“ grupę šturmavusios „AUCH“ ekipos triumfas

Fotografas: L.Šilkaitis

Sekmadienį baigėsi dar vienas, jau penktasis, SAVY.LT Lietuvos 3×3 krepšinio čempionato etapas, kuriame pergalę šventė iš „ELITO“ į „PRO“ grupės kovas prasimušusi „AUCH“ ekipa.



Finale „AUCH“ vyrukai 20:19 palaužė „Telšius“.

Visas čempionato kovas savaitgaliais tiesiogiai transliuoja naujos kartos televizija GO3.

Už pergalę penktajame atrankos etape „AUCH“ komanda buvo apdovanota 100 įskaitinių taškų, o telšiškiams atiteko 80 taškų. Šie taškai nulems komandų pozicijas prieš finalinį pirmenybių etapą, iki jo dar liko paskutinis atrankos etapas.


A grupės kovose triumfavo Trakų „GEALAN“, o Šakių „Vyčio-Gulbelės“ ir Lietuvos U21 rinktinės tarpusavio rungtynėse šakiškiai eliminavo jaunuosius krepšininkus.

B grupę laimėjo Marijampolės „Sūduva-Mantinga“, antri liko „Telšiai“, o už atkrintamųjų borto – Lietuvos U23-VDU komanda.

C grupėje viršų paėmė Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai, o kovoje dėl antrojo kelialapio į ketvirtfinalį stipresni pasirodė VDU vyrukai, įveikę Kėdainių „Nevėžį-Optibet“.

D grupės batalijose geriausiai sekėsi Kauno rajono „Taurui“, „AUCH“ ekipa liko antra, o be atkrintamųjų liko svečiai iš Vokietijos – Diuseldorfo komanda.

Ketvirtfinalyje VDU įveikė „GEALAN“ barjerą, „Telšiai“ palaužė „Taurą“, „AUCH“ – „Sūduvą-Mantinga“, o „Vytis-Gulbelė“ – „Neptūną“.

Pirmajį bilietą į finalą pačiupo 21:11 VDU krepšininkus įveikę telšiškiai, tuo tarpu „AUCH“ pusfinalyje 21:15 nugalėjo Šakių ekipą.

Geriausio snaiperio vardą šįkart iškovojo Marijus Užupis, taikliarankių konkurse surinkęs 8 taškus.





Krepsinionamai.lt

Video rekomendacijos: