A. Matulevičius paskirtas Lietuvos studentų rinktinės treneriu

A. Matulevičius paskirtas Lietuvos studentų rinktinės treneriu

Pirmadienį vykusio Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Vykdomojo komiteto posėdžio metu patvirtintas Lietuvos studentų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris. Juo paskirtas Aurimas Matulevičius. Šiuo metu JAV gyvenantis ir dirbantis 46-ių metų specialistas anksčiau yra treniravęs Panevėžio „Techaso“ komandą.



„Džiaugiuosi tokiu Lietuvos krepšinio federacijos ir Studentų krepšinio lygos pasitikėjimu. Priimu tai, kaip iššūkį. Laukia atsakingi darbai parenkant asistentus ir sudarant studentų rinktinės pasiruošimo stovyklos ir draugiškų rungtynių planą“, – kalbėjo A. Matulevičius. „Planuoju, kad trenerių štabe su manim darbuosis Robertas Kuncaitis. Mes jau esame dirbę kartu 2010 metais, su rezervine Lietuvos rinktine. Taip pat asistentu dirbs Marius Tamolis, turintis patirties studentų krepšinyje ir dalyvavęs studentų universiadoje“.

Lietuvos studentų krepšinio rinktinė šiemet dalyvaus Pasaulinėje universiadoje, kuri vyks Čengdu (Kinija) mieste birželio 26 – liepos 7 dienomis.

„Sieksime pergalių, tačiau taip pat norime tobulinti jaunus žaidėjus“, – aiškino A. Matulevičius. „Bendravau su vyrų rinktinės vyr. treneriu Kaziu Maksvyčiu. Mūsų vizijos dėl studentų rinktinės sutampa. Turime ruošti žaidėjus pagrindinei rinktinei, būti kaip rezervinė Lietuvos komanda. Tą ir pabandysime padaryti“.


LTU.Basketball

Video rekomendacijos: