Paskutiniai klaustukai NKL reguliariajame sezone

Paskutiniai klaustukai NKL reguliariajame sezone

NKLyga.lt nuotr.

Prieš paskutinį „7bet-NKL“ turą aštuonios iš keturiolikos komandų jau žino, kokiose pozicijose finišuos reguliariajame sezone, o likusios šešios ekipos šeštadienį dar kovos dėl geresnių vietų.



Vis dar vyksta kova dėl pirmosios vietos turnyrinėje lentelėje. Šiuo metu lyderė yra Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ (31-6), o antroje vietoje žengia „Telšiai“ (30-7).

Telšiškiai į pirmą vietą pakils tokiu atveju, jeigu svečiuose įveiks Kauno r „Atletą“, o marijampoliečiai namuose nusileis Vilkaviškio „Perlui“.

Jau aišku, kad trečią vietą užims „Gargždai (29-8), ketvirtą – „Šilutė“ (21-17), penktą – „Atletas“ (19-18).


Dėl šeštosios vietos dar varžosi Vilkaviškio „Perlas“ (16-21) ir Kauno „Žalgiris-2“ (16-21), kurios turi po lygiai pergalių. Tarpusavio pranašumas priklauso Vilkaviškio klubui, tad „Žalgirio“ dubleriai į šeštą vietą pakils tik tokiu atveju, jeigu namuose įveiks „Gargždus“, o „Perlas“ svečiuose nusileis „Sūduvai-Mantingai“.

Jau aišku, kad antrajame pogrupyje aštuntą vietą užims Palangos „Kuršiai“ (22-15), devintą – Šakių „Vytis“ (21-16).

Dėl dešimtosios vietos kovoja „Mažeikiai“ (13-24) ir Vilniaus „Perlas Energija“ (12-25). Vilniečiai iš vienuoliktos į dešimtą vietą pakils tokiu atveju, jeigu svečiuose įveiks „Kuršius“, o mažeikiškiai namie nusileis „Kretingai“.

Dvyliktoje vietoje liks Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ (12-26), tryliktoje – „Kretinga“ (10-27), keturioliktoje – Joniškio „Delikatesas“ (8-29).

Šeštadienį visos rungtynės prasidės 19.30 val.

Primename, kad keturios stipriausios „7bet-NKL“ reguliariojo sezono komandos pateks tiesiai į ketvirtfinalį, o 5-12 vietose liksiančios komandos iš pradžių žais aštuntfinalyje.

Jau dabar yra aiškios dvi aštuntfinalio poros. Kauno r „Atletas“ (5 vt.) serijoje iki trijų pergalių susitiks su Klaipėdos „Neptūnu-Akvaservis“ (12 vt.), o Palangos „Kuršiai“ (8 vt.) varžysis su Šakių „Vyčiu“ (9 vt.).

NKLyga.lt

Video rekomendacijos: