G. Žibėnui sezono įtampą geriausiai nuima ilgos kelionės automobiliu (VIDEO)

G. Žibėnui sezono įtampą geriausiai nuima ilgos kelionės automobiliu (VIDEO)

Naujausioje Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) laidoje „Fast Brake“ dalyvavo šiemet LKL čempionų žiedus su Vilniaus „Rytu“ iškovojęs Giedrius Žibėnas. Laidos svečias pademonstravo savo „Jaguaro“ privalumus ir pasidalino su automobiliais bei kelionėmis susijusiomis istorijomis.



„Tikrai mėgstu turistines keliones automobiliu. Pirmoji iš tokių buvo, dar dirbau Marijampolės „Sūduvoje“, iškart po sezono kitą dieną keliavau į Kroatiją, iki pat Dubrovniko ir atgal, vienas visiškai, su savom mintim. Nuo to laiko gal šešios-septynios vasaros iš eilės yra Sicilijoje, iš jų tris ar keturis kartus teko važiuoti automobiliu, – pasakojo 38-ių metų krepšinio specialistas. – Labai patogu, nes neužsikrauni sau grįžimo datos. Nori pabūti dar vieną ar dvi dienas, prašau, tu pabūsi. Gali parsivežti dėžių vyno, limončelo, drabužius gali vežtis ant pakabų. Galų gale nėra problemų su automobilių nuoma.“

Vienas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės trenerių štabo narių anksčiau yra dirbęs Irane ir Indonezijoje, kur egzistuoja labai savita kelių eismo kultūra. „Indonezijoje nėra jokių taisyklių, šviesoforai ten kažkada gal ir buvo pastatyti, bet niekas ten į juos nekreipia dėmesio. Eismas, ypač Džakartoje, yra nerealus“, – įspūdžiais dalinosi G. Žibėnas.

Laidos filmavimui persikėlus į „Nemuno žiedo“ trasą, Giedrius Žibėnas parodė ir vairavimo įgūdžius. Laidos svečias savo automobiliu fiksavo įsibėgėjimo nuo 0 iki 100 km/h laiką. Prieš startą „Ryto“ ekipos strategui labiausiai rūpėjo pagerinti brolių Lavrinovičių ankstesnėse laidose užfiksuotą įsibėgėjimo laiką. Ar tai jam pavyko, žiūrėkite naujausioje „Fast Brake“ laidoje.


Taip pat „Nemuno žiedo“ trasoje Giedrius Žibėnas varžėsi su įspūdingu „Lamborghini“ kabrioletu drag lenktynėse, o galiausiai pademonstravo nepriekaištingą tikslumą SERES mini slalomo rungtyje. „Viskas yra laikina, – savo pasiekimo nesureikšmino vienas Lietuvos rinktinės trenerių. – Rekordai tam ir yra, kad juos gerintų.“

LTU.Basketball

Video rekomendacijos: