Rusijos klubas vasarą bandė prisikviesti lietuvį

Rusijos klubas vasarą bandė prisikviesti lietuvį

VTB nuotr.

Dėl Rusijos pradėto karo Ukrainoje tarptautinėse turnyruose nerungtyniaujantis Kazanės UNIKS vasarą pasikeitė kardinaliai. Didžioji dalis krepšininkų išvyko, o biudžetas sumažėjo 30 proc.



UNIKS prezidentas Jevgenijus Bogačiovas davė interviu kazachstano spaudai ir atskleidė, kad yra patenkintas, kaip vasarą buvo sukomplektuota ekipa.

Jis taip pat atskleidė, jog UNIKS vasarą viliojo Lietuvos krepšininką, tačiau jo tapatybės neatskleidė.

„Surinkome sudėtį, kuri galėtų kautis dėl finalo. Pavyko pasikviesti daug patirties turinčius legionierius, kurie praėjusį sezoną žaidė Eurolygoje. Treneris Velimiras Perasovičius ir komandos direktorius atliko gerą darbą. Esame patenkinti, kad atvyko Jalenas Reynoldas ir Darylas Maconas. Abu šiuos krepšininkus viliojo ir kitos VTB lygos komandos.  


Vasarą mūsų akiratyje buvo ne tik amerikiečiai, prancūzai ir jugoslavai, bet domėjomės žaidėjais iš Bulgarijos, Graikijos, Lietuvos ir Latvijos. Mums sakė, kad lietuvio bei latvio neišleido krepšinio federacijos, o valstybės institucijos grasino atimti pilietybes ir nebeįsileisti atgal į šalį“, – sakė J. Bogačiovas.

Primename, kad UNIKS marškinėlius šiuo metu vilki šeši legionieriai. Tai - Jalenas Reynoldsas, Anthony Brownas, Nenadas Dimitrijevičius, Vince'as Hunteris, Louisas Labehrie ir Darylas Maconas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: