Lietuvos rinktinė Belgijoje sulauks gausaus sirgalių būrio



Praėjusių metų vasarį vykusiose Pasaulio čempionato išvykos rungtynėse Lietuvos sirgaliai užpildė daugiau nei pusę Nyderlandų rinktinės namų aikštelės tribūnų ir rinktinės krepšininkai jautėsi lyg žaisdami namuose. Audringai fanų palaikoma Lietuvos rinktinė iškovojo pergalę rezultatu 78:69.

Sirgalių lyderis Tomas Balaišis-Sėkla informuoja, kad sirgaliai nemažina apsukų ir aktyviai ruošiasi palaikyti rinktinę ir Europos čempionato atrankos rungtynėse Belgijoje.

„Smagu pranešti, kad sirgaliai nupirko visus bilietus į mums rezervuotą tribūną ir šiuo metu turime apie 250 organizuotų fanų. Tikrai žinau, kad lietuviai gyvenantys Belgijoje ir šalia esančiose šalyse taip pat aktyviai perka bilietus, todėl tikrai nenustebčiau jei turėsime tokį gausų palaikymą kaip ir praėjusių metų rungtynėse Olandijoje", – teigė Tomas Balaišis-Sėkla.

Lietuvos rinktinė Europos čempionato atrankos rungtynes su Belgijos rinktine žais vasario 21 dieną „Mons" arenoje. Sirgaliai rinktinę žaidžiančią namuose galės išvysti vasario 24 dieną, kai lietuviai „Siemens" arenoje susitiks su Čekijos nacionaline komanda.



Visų bilietų kainos į šias rungtynes prasideda nuo 12,99 euro! LKF ir „Mes už Lietuvą" nariai taip pat gali pasinaudoti išskirtine 30% nuolaida iki sausio 31 d. arba pirmiems 1000 bilietų. Juos platina tiketa.lt










Krepsinionamai.lt

{fcomment}



Video rekomendacijos: