D. Motiejūnas po apgailėtino mačo: „Atsiprašome sirgalių“ (J. Mačiulio komentaras) (VIDEO)



Lietuvos nacionalinė vyrų krepšinio rinktinė penktadienį nesėkmingai pradėjo 2021 metų Europos čempionato atrankos ciklą. Pirmoji Lietuvos krepšininkių varžovė atrankos C grupėje buvo Belgijos komanda. Lietuvių akistata su belgais įvyko Monso miesto „Diamonte“ arenoje ir baigėsi mūsiškių skaudžiu pralaimėjimu rezultatu 65:86 (9:23, 12:17, 10:28, 34:18).

Tris taškus per 20 minučių pelnęs Jonas Mačiulis apgailestavo, jog komanda žaidė be energijos. „Nesustabdėme greitų belgų atakų, leidome pataikyti iš toli. Jie gerai sužaidė ir laimėjo. Bandėme keisti gynybą. Neįvertinome varžovų? Rengėmės šioms rungtynėms visa jėga. Nepataikėme nedengiami. Toks vaizdas, kad išsigandome belgų", - sakė 35 metų puolėjas.

Po trejų metų pertraukos rinktinės marškinėlius apsivilkęs Donatas Motiejūnas komandoje buvo rezultatyviausias. Per beveik 24 minutes jis pelnė 17 taškų ir atkovojo 5 kamuolius.

„Treneris akcentavo stabdyti jų greitą puolimą ir neleisti mesti iš toli. Galime kaltinti tik patys save. Nereikia ieškoti pasiteisinimų, - po skaudaus pralaimėjimo kalbėjo krepšininkas. - Susikaustymas buvo – tai normalu. Bet susikaustymas turėjo anksčiau išsisklaidyti. Mūsų žaidėjai buvo gerai nusiteikę, tik belgai pataikė, o mes – ne. Smagu žaisti rinktinėje, tiek atvyko aistruolių, šiurpuliai ėjo per kūną. Atleiskite mums už tokias rungtynes. Kitas stengsimės sužaisti geriau."















Krepsiniozinios.lt ir Alfa.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: