D. Maskoliūnas: „Laiko turime tiek, kiek turime, bet galime žaisti geriau“ (VIDEO)

D. Maskoliūnas: „Laiko turime tiek, kiek turime, bet galime žaisti geriau“ (VIDEO)

Lietuvos vyrų rinktinė tęsia pasirengimą olimpiniam krepšinio atrankos turnyrui. Mūsų šalies nacionalinė komanda antradienį (birželio 22 d.) Kaune susitiko su Rusijos ekipa ir nugalėjo varžovus rezultatu 78:61 (20:16, 17:19, 21:11, 20:15).



Po mačo Darius Maskoliūnas kalbėjo apie rinktinės žaidimą.

„Mums dar daug ko trūksta, o viskas realiai pasimatys, kuomet pasižiūrėsime mačo įrašą. Šiandien daug eksperimentavome ir su penketukais, ir su gynybomis. Bandėme įvairius variantus. Rodėme daug energijos, reikia išanalizuoti, taisyti dalykus. Laiko turime tiek, kiek turime, bet galime žaisti geriau.

Kalbant apie Sabonio ir Valančiūno tandemą, tai buvo tikrai neblogai. Kaip ir sakiau Domui, nekrovėme jam daug ketvirtos pozicijos derinių, šiandien keletą paprastų pabandėme ir tikrai atrodė neblogai.


Tadas Sedekerskis mažai žaidė, nes mačo metu norėjome išbandyti du didelius, o vėliau Tadą galvojome gale išleisti 2-3 minutėms, bet sprendimas buvo duoti laiko kitam jo pozicijos žaidėjui, nei leisti jį.

Dėl galutinio dvyliktuko, tai nuspręsime birželio 27 d., o dabar dar turime penkias dienas. Neslėpsiu, kad yra klausimų, yra ir atsakymų“, – teigė strategas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: