M. Kalnietis: „Aš dar turiu ambicijų, noriu kažką įrodyti ir ateinu į R. Jokubaičio vietą“ (VIDEO)

M. Kalnietis: „Aš dar turiu ambicijų, noriu kažką įrodyti ir ateinu į R. Jokubaičio vietą“ (VIDEO)

Lietuvos vyrų rinktinė tęsia pasirengimą olimpiniam krepšinio atrankos turnyrui. Mūsų šalies nacionalinė komanda antradienį (birželio 22 d.) Kaune susitiko su Rusijos ekipa ir nugalėjo varžovus rezultatu 78:61 (20:16, 17:19, 21:11, 20:15).



Po mačo rinktinės kapitonas Mantas Kalnietis pasidalino mintimis apie pasirodymą rinktinėje ir papasakojo apie persikėlimą į Kauno „Žalgirį“.

„Jaučiuosi tikrai sunkiai, tiek kvėpavimas, tiek koja. Mano čiurna dar nėra tokia, kokia buvo iki traumos. Reikia kantrybės. Tiek aš, tiek komandos draugai supranta, kokia yra situacija. Viliuosi, jog dažnas treniruočių ir rungtynių ritmas padės grįžti į formą“, - teigė M. Kalnietis.

Kaip jums atrodė D.Sabonio ir J.Valančiūno duetas aikštėje?


– Nežinau, reikėtų peržiūrėti vaizdo medžiagą ir tada vertinti. Žiūrėsime, kas mums geriausiai tinka ir ateityje improvizacijos jau bus mažiau. Man pačiam nėra skirtumo ar jie abu bus aikštelėje, ar vienas. Prie to modelio prisitaikysiu.

Girdėjome, kiek kavos kalbant su Martinu Schilleriu teko išgerti. Kodėl tiek užtruko pokalbis?

– Kad neilgai. Matote, nėra paslaptis, kad svarbiausia čia buvo Roko Jokubaičio situacija, dėl to viskas ir užsitęsė. Namuose nėra sunku susitarti.

Kokia buvo šeimos reakcija?

– Vaikai buvo laimingiausia, kad nereikės vykti į užsienį. Aišku, pats nenoriu grįžti į Kauną vien tik baigti karjerą. Aš dar turiu ambicijų, noriu kažką įrodyti. Ateinu į Roko Jokubaičio vietą, manau, kad manęs laukia panašus vaidmuo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: