R. Javtoko pareiškimas: „Dabartinė federacija nedirbo geriausiai, kaip galėjo“ (VIDEO)

R. Javtoko pareiškimas: „Dabartinė federacija nedirbo geriausiai, kaip galėjo“ (VIDEO)

Rugsėjo 7 dieną įvyks Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidento rinkimai, kuriose į vadovo postą pretenduos Robertas Javtokas, Ramūnas Butautas ir Vydas Gedvilas.



Šįkart R. Javtokas socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino vaizdo reportažu, kuriame prisistatė jis pats ir jo komanda.

R. Javtokas atskleidė, kad kandidatuoti į LKF prezidento postą jį paskatino dabartinė situacija. Jis taip pat kratosi sąsajų su Kauno „Žalgirio“ ekipa, kurioje dirbo nuo 2017 metų.

„Nepaprastai gerbiu Arvydą Sabonį. Manau, kad jis geriausiai tinka reprezentuoti Lietuvos krepšinį, atstovauti jį užsienyje. Vis dėlto, pačios organizacijos darbas nebuvo geriausias. Kandidatuoju į šį postą dėl susidariusios dabartinės situacijos, kad ją pakeisčiau.


Ateinu daryti permainų. Būsime atviresni ir nuoširdesni. Mano kelionės Lietuvoje po rinkimų bus dar aktyvesnės, nei iki jų. Kalbėsiuosi, klausysiuosi, girdėsiu ir spręsiu.

Nesu nei „Žalgirio“, nei kieno nors kito statytinis. Visa mano komanda yra laisvi, niekam neskolingi ir neįsipareigoję. Man rūpi ateitis, o ne praeitis“, - teigė R. Javtokas.

R. Javtoko komanda: Laimonas Ubavičius (būtų generalinis sekretorius), Edmundas Jakilaitis bei Jonas Kazlauskas.

Primename, kad balsavimo teisė priklauso 136 asociacijos nariams. Laimėjęs kandidatas šiame poste pakeis nuo 2011 m. pareigas užimantį ir antrą kadenciją užbaiginėjantį Arvydą Sabonį.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: