M. Kuzminskas: „Džiaugiuosi, kad esu čia, nes pradžioje galimybės buvo labiau teorinės“

M. Kuzminskas: „Džiaugiuosi, kad esu čia, nes pradžioje galimybės buvo labiau teorinės“

Lietuvos rinktinė pirmadienį žais antrąsias atrankos į 2023 metų pasaulio čempionato rungtynes. Šįkart Kazio Maksvyčio auklėtiniai svečiuose susikaus su Čekijos krepšininkais.



Prieš šias rungtynes K. Maksvytis paskelbė, jog mačui neregistruos Eimanto Bendžio, o jo vietą užims Sankt Peterburgo „Zenit“ puolėjas Mindaugas Kuzminskas.

Pastarasis dėkojo „Zenit“ komandai, jog išleido noriai išleido į rinktinę.

„Geri įspūdžiai, visada smagu padėti Lietuvos rinktinei. Tuo labiau, kad dabar šalies krepšiniui naujas svarbus lapas, nes įvyko daug pakeitimų.


Džiaugiuosi, kad esu čia, nes pradžioje galimybės buvo labiau teorinės, nes skrydžiai buvo sudėtingi, tačiau malonu, kad žmonės vertina, jog teko tiek praskraidyti. Visi supranta, kad tai pareiga ir didelis noras atstovauti rinktinei.

Noriu padėkoti „Zenit“ komandai. Kai sulaukiau kvietimo, ėjau kalbėtis su Xavi Pascualiu, paskui su „Zenit“ sporto direktoriumi. Jie pažiūrėjo geranoriškai. X. Pascualis yra žmogiškas treneris, kuris yra geriausia „Zenit“ investicija“, - pasakojo Kuzė.

Primename, kad penktadienį mūsiškiai 89:69 nugalėjo Bulgarijos krepšininkus.

Rinktinės dvyliktukas: Mindaugas Kuzminskas, Vytenis Čižauskas, Margiris Normantas, Mindaugas Girdžiūnas, Tomas Dimša, Arnas Butkevičius, Osvaldas Olisevičius, Eigirdas Žukausas, Gytis Masiulis, Deividas Gailius, Laurynas Birutis ir Martynas Echodas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: