A. Gudaičiui ir kitiems „dizaineriams“ - sumažinti atlyginimai, E. Messina - atsiprašė



Sezono tęsinio Eurolygoje vis dar laukianti Milano "AX Armani" ekipa, kurios garbę gina ir lietuvis Artūras Gudaitis, pasiekė susitarimą su žaidėjais dėl atlyginimų "apkarpymo".

Dėl koronaviruso sustabdžius kone viso pasaulio sportą, pelningais kontraktais galintys pasigirti žaidėjai taip pat turi susidurti su ne itin malonia realybe.

Vis dėlto "AX Armani" klubo susirinkime tarp vadovų ir krepšininkų buvo pasiektas koncensusas.

A.Gudaitis ir kompanija sutiko su vadovų pasiūlymais susimažinti atlyginimus už likusią sezono dalį.



Po susirinkimo vyriausiasis komandos treneris Ettore Messina pabrėžė, kad žaidėjai yra supratingi profesionalai, kurie suvokia šios pasaulį kaustančios situacijos rimtumą bei tuo pačiu atsiprašė, kad ir pats šį virusą jo įsibėgėjimo pradžioje kiek nuvertino.

"Žaidėjai nesipriešino ir sutiko su vadovų pasiūlymais, o taip pat yra pasiruošę atsiliepti į kompanijų prašymus dėl paramos perkant būtiniausias sveikatos priemones. Mes turime garbingą klubo vadovą Giorgio Armani, kuris visomis išgalėmis bando gelbėti sunkią situaciją išgyvenančią Italiją", - kalbėjo 60-metis italų krepšinio specialistas.

Jis taip pat pripažino, kad plintančios koronaviruso grėsmės iš pradžių nevertino pakankamai kritiškai bei atsiprašė, jeigu toks jo požiūris žmonėms turėjo neigiamos įtakos.

"Maniau, kad tai tik agresyvesnė gripo forma, tačiau akivaizdu, kad labai stipriai klydau. Atsiprašau visų dėl savo netinakmų ankstesnių pasisakymų", - apgailestavo treneris.















Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: