Du „Ryto“ gynėjai patraukė Italijos klubo dėmesį

Roko Lukoševičiaus nuotr.

Eurobasket.lt rašo, kad du Vilniaus "Ryto" amerikiečiai atsidūrė Venecijos "Umana Reyer" komandos akiratyje, praneša 15min.lt žurnalistas Donatas Urbonas.



Teigiama, kad pastiprinimo gynėjų grandyje ieškantis Italijos klubas susidomėjo Andrew Goudelocku bei vilniečių paraiškoje LKL vis dar esančiu Demetriusu Jacksonu.

Iš pradžių Venecijos ekipa rimtai svarstė A.Goudelocko kandidatūrą, bet 15min žiniomis, nusprendė ieškoti kitokio stiliaus gynėjo, o vienas iš labiausiai dominančių krepšininkų – D.Jacksonas, už kurį "Rytas" gautų apie 45 tūkst. eurų išpirką.

Priminsime, kad D.Jacksonas sezono pradžioje buvo tikras sostinės komandos lyderis, tačiau jau spalio pabaigoje išvyko į JAV savo sprendimą grįsdamas šeiminėmis aplinkybėmis.


LKL pirmenybėse 26-erių 186 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 23 minutes įmesdavo 13,5 taško (59 proc. dvit., 47,1 proc. trit.), atkovodavo 3,3 bei perimdavo 2,3 kamuolio, atlikdavo 5,2 rezultatyvaus perdavimo ir fiksuodavo 18,8 naudingumo balo.

A.Goudelockas yra vienas "Ryto" lyderių, nors anksčiau jau buvo išreiškęs nepasitenkinimą per menku skiriamu vaidmeniu, o jo išpirkos suma yra taip pat nedidelė - apie 50 tūkst. eurų.

LKL 32-ejų 192 cm ūgio gynėjas per 21 minutę pelno 13,7 taško (53,6 proc. dvit., 51,9 proc. trit.), atkovoja 1,5 kamuolio, atlieka 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir renka 13,3 efektyvumo balo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: