Buvęs „Lietkabelio“ lyderis pasirašė naują kontraktą su „Avtodor“

Buvęs „Lietkabelio“ lyderis pasirašė naują kontraktą su „Avtodor“

VTB nuotr.

Praėjusio sezono Panevėžio "Lietkabelio" lyderis Željko Šakičius puikiai pritapo rungtyniaudamas Rusijoje.



Pranešama, kad Saratovo "Avtodor" klubas pratęsė kontraktą su kroatu iki 2021-2022 metų sezono pabaigos.

"Esame patenkinti, kad pavyko dar sezonui išlaikyti tokį patyrusį ir aukšto lygio krepšininką kaip Željko Šakičius, kuris puikiai užsirekomendavo dėka savo požiūrio į darbą ir atliekamais vaidmenimis komandoje, vienas kurių – būti pavyzdžiu jaunimui.

Su šia funkcija jis susitvarko puikiai, visuomet padeda ir rodo pavyzdį jauniesiems žaidėjams aikštelėje bei už jos ribų.


Labai daug tikimės iš Kroatijos rinktinės puolėjo šio čempionato pabaigoje bei kitame sezone", – pakomentavo Lietuvoje puikiai žinomas "Avtodor" prezidentas Vladimiras Rodionovas.

VTB Vieningoje lygoje Ž.Šakičius vidutiniškai per 32 minutes įmeta 12,7 taško (41,7 proc. dvit., 43,2 proc. baudų), sugriebia 7,4 atšokusio kamuolio, atlieka 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir renka 14,9 naudingumo balo.

Solidūs 32-ejų 204 cm ūgio puolėjo rodikliai buvo ir Kroatijos rinktinės gretose atrankoje į "Eurobasket 2022" – 12,2 pelnyto taško (42,9 proc. dvit., 29,3 proc. trit.), 6,5 atkovoto kamuolio, po 3 rezultatyvius perdavimus ir po 13 efektyvumo balų per 28 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: