CSKA pasiūlymą atmetęs E. Udoh visgi grįžo rungtyniauti į Kiniją

CSKA pasiūlymą atmetęs E. Udoh visgi grįžo rungtyniauti į Kiniją

Kaip jau rašėme, dėl peties traumos visam likusiam sezonui iš rikiuotės iškritus pagrindinis Maskvos CSKA centrui ir vienam naudingiausių Eurolygos žaidėjų Nikolai Milutinovui, armiečiai suskubo ieškoti serbui pamainos bei nusitaikė į solidžią NBA ir Eurolygos patirtį sukaupusį Ekpe Udoh.



Tačiau vėliau buvo pranešta, kad nigerietis atmetė Rusijos klubo pasiūlymą ir nutarė dėl asmeninių priežasčių likti JAV.

Šį sezoną nerungtyniavusį krepšininką savo gretose norėjo matyti ir Stambulo "Anadolu Efes".

Visgi E.Udoh nutarė nepraleisti sezono ir sukirto rankomis su Pekino "Royal Fighters" klubu bei Kinijos pirmenybėse jau sužaidė vieną mačą, kuriame per 14 minučių įmetė 5 taškus, atkovojo bei perėmė po kamuolį ir blokavo 3 metimus.


E.Udoh Eurolygoje praleido du sezonus Stambulo "Fenerbahče" gretose, 2017 metais tapo turnyro čempionu, buvo pripažintas finalo MVP bei pateko į pirmąjį simbolinį penketą.

Viso stipriausioje Senojo žemyno krepšinio lygoje 33 metų 208 cm ūgio vidurio puolėjas sužaidė 58 rungtynes, per kurias vidutiniškai įmesdavo 12,3 taško (57,3 proc. dvitaškių, 70 proc. baudų), sugriebdavo 6,5 atšokusio kamuolio, atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo, blokuodavo 2,2 metimo ir rinkdavo 18,5 naudingumo balo.

Praėjusiame sezone E.Udoh, vilkėdamas Pekino "Ducks" ekipos marškinėlius, Kinijos pirmenybėse per susitikimą vidutiniškai pelno po 19 taškų, atkovoja 11,2 bei perima 1,9 kamuolio, atlieka 1,7 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja net 3,8 metimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: