Šaras po pralaimėjimo „Unicaja“: „Mums reikia sužaisti geras rungtynes prieš atkrintamąsias“

Šaras po pralaimėjimo „Unicaja“: „Mums reikia sužaisti geras rungtynes prieš atkrintamąsias“

Barcelona nuotr.

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama "Barca" ketvirtadienį Ispanijos lygoje patyrė pralaimėjimą prieš Malagos "Unicaja" komandą.



Lietuvis pripažino, kad dėl nesėkmės reikia prisiimti atsakomybę, nes pastaruoju metu komanda pakeitė pasiruošimą:

"Artėjant Eurolygos atkrintamosioms mes pakeitėme pasiruošimą, dirbame fizinį ir specifinį darbą. Manau, kad didžioji dalis šio pralaimėjimo yra ir mano atsakomybė pastatant žaidėjus į jiems neįprastas pozicijas.

Žaidžiant be kontakto ir galvos labai sunku laimėti rungtynes ACB lygoje. Gynyboje mes nebuvome tokie blogi, bet jie smogė mums 5 iš 5 Brizuelos tritaškiais. Tai komanda, kuri renka daug taškų todėl neturėtume būti nustebę."


Šaras tvirtino, kad prieš Eurolygos ketvirtfinalio seriją nerimauja dėl prasto įžaidėjų pasirodymo ir sakė, kad komandai būtina sužaisti gerai savaitgalį Saragosoje:

"Mūsų įžaidėjams, tai buvo labai blogos rungtynės ir man labai neramu dėl kai kurių iš jų formos. Dabar laukia kitos rungtynės Saragosoje ir tikiuosi vaikinai supranta, kad mums reikia sužaisti geras rungtynes prieš atkrintamąsias, bei atsižvelgiant į tai kaip mūsų komanda kovos prieš varžovą, kuris rizikuoja savo gyvybe dėl išlikimo."

Nedaug pozityvių dalykų įžvelgęs katalonų treneris pasidžiaugė prie komandos prisijungusiais P.Oriola ir B.Daviesu:

"Vienas iš nedaugelio teigiamų dalykų šiandien buvo Pierre'o Oriolos ir Brandono Davieso sugrįžimas." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: