U. Garuba padės ispanams Europos čempionate

U. Garuba padės ispanams Europos čempionate

FIBA nuotr.

Pirmąjį sezoną NBA leidžiantis Usmanas Garuba priėmė sprendimą dėl Ispanijos rinktinės.



20 metų 203 cm ūgio aukštaūgis pranešė, kad yra pasirengęs užsivilkti Ispanijos rinktinės marškinėlius artėjančiame Europos krepšinio čempionate.

„Noriu žaisti Europos čempionate. Mes esame ispanai ir visada kaunamės dėl medalių. Norime kovoti nepaisant susiklosčiusių aplinkybių, nepaisant pralaimėjimų. Esame viskam pasiruošę“, – pasakojo atletas.

Šį sezoną U. Garuba vilki Hjustono „Rockets“ marškinėlius ir NBA lygoje sužaidė 24 rungtynes. Jis vidutiniškai renka po 2 taškus ir po 3,5 atkovoto kamuolio vidurkius.


Verta paminėti, kad sausio mėnesį U. Garuba patyrė kairiojo riešo traumą ir buvo operuojamas. Jis be krepšinio praleido beveik 8 savaites.

U. Garuba Ispanijos rinktinės marškinėlius vilkėjo 2021-ųjų Tokijo olimpinėse žaidynėse. Čia krepšininkas vidutiniškai įmesdavo po 1 tašką ir atkovojo po 2,8 kamuolio.

Primename, kad Ispanijos rinktinė Europos čempionate žais A grupėje, kurioje taip pat kovos Sakartvelas, Belgija, Turkija ir Bulgarija. Grupėje taip pat yra ir Rusija, tačiau pastaroji turėtų būti pašalinta iš turnyro.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: