Madride kraują pasiryžęs pralieti Šaras: „Turime kovoti iki mirties“

Madride kraują pasiryžęs pralieti Šaras: „Turime kovoti iki mirties“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pergalės antrose finalo serijos rungtynėse dėkojo sirgaliams, kurie sunkiomis akimirkomis pastumėdavo komandą į priekį:



"Noriu pasveikinti vaikinus ir sirgalius su pergale. Tai buvo didžiulės pastangos. Noriu padėkoti "Palau". Kaip visada, kai būna sunku, jie būna čia. Jie turi ryšį su komandą ir padėdavo mums blogiausiomis akimirkomis."

Katalonų treneris gyrė N.Mirotičių, kuris pasak lietuvio yra pagrindinė priežastis kodėl serija darbar lygi:

"Niko (Mirotičius) vakarėlis parodė, kad jis yra vienas iš mūsų lyderių. Jis žaidė daug ir daug kentėjo. Dabar pats laikas didiesiems žaidėjams parodyti save. Jis daugiausiai prisidėjo prie to, kad serijos rezultatas būtų lygus. Dabar jis turi atsigauti ir bandyti laimėti trečiąsias rungtynes."


Šaras neslėpė, kad į Madridą reikia vykti kautis iš paskutinių jėgų ir jei reikės net pralieti kraują:

"Madride turime kovoti iki mirties. Taip jau yra. Jei reikia, su krauju. Žinau, kad sakau labai skambius žodžius, bet taip yra. Žmonės pavargę ir fiziškai pažeisti. Ir mes, ir jie. Kas turės daugiausiai drąsos ir šalto kraujo - išgyvens. Kovojome dešimt mėnesių, dabar liko  daugiausiai penkios ar šešios dienos. Matėme daug nuostabių kovų. Pirmose rungtynėse nežinojome kaip kovoti, o šiandien mūsų požiūris buvo visiškai kitoks. Dalykai gali klostytis geriau arba blogiau, bet vaikinai turi žinoti kaip kentėti."

Lietuvis džiaugėsi, kad šiandien pavyko nuo suolelio rasti žaidėjų, kurie puikiai įsijungė į žaidimą:

"Suradome savo suolelį ir dar daugiau, kai žaidi su tokia atmosfera namuose. Antrasis penketas išėjo su labai geru intensyvumu. Rokas atliko gerus sprendimus, taip pat Laprovittola, Kuričius ir Rolandas davė savo naudos, o tada prisijungė ir mūsų didieji žaidėjai. Šiandien suradome daug žaidėjų. Dabar reikia žengti dar vieną žinsgnį pirmyn."

Strategas paaiškino trumpą Nigelio Hayeso-Daviso žaidimo laiką, bei Šanli situaciją:

"Nigelis paprašė keitimo, dėlto jis daugiau nebežaidė. Šanli? jei gali paeiti, tai turi žaisti. Vėliau turėsi tris mėnesiu atsigauti. Esu tikras, kad Madride daugelis žaidėjų parodys didžiulęs pastangas ir žais ties savo galimybių riba." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: