Š. Jasikevičius po nesėkmės Las Palme: „Mūsų problema yra gynyba“

Š. Jasikevičius po nesėkmės Las Palme: „Mūsų problema yra gynyba“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po nesėkmės Las Palme pirmose ACB lygos reguliariojo sezono rungtynėse teigė, kad yra patenkintas darbu treniruotėse, tačiau problema yra gynyba:



"Noriu pasveikinti Jaką ir "Gran Canaria" su pergale. Apskritai mes visada buvome už nugaros ir vilkomės. Manau, kad daug prasižengėme metimo metu ir tiesa ta, kad daug praradome dėl detalių.

Taip, aš tikėjausi agresyvios "Gran Canaria" komandos, ypač atakų pradžioje. Kalbėjomės apie tai, kalbėjome apie klaidas...  Man labai patinka, kaip mes treniruojamės, treniruojamės puikiu lygiu, labai geru greičiu, bet prarandame daug kamuolių. Matau, kad komanda praranda daug kamuolių treniruotėse ir tikrai į tai reikės atsižvelgti ir apie tai teks daugiau kalbėti. Jei įmetame 40 taškų pirmoje pusėje su 10 klaidų, tai kažkas apie ką turime kalbėti.

Bet mūsų problema yra gynyba. 88 taškai čia yra per daug, mes neturime savo gynybinės tapatybės, tos, kurią norime turėti. Sustabdykite žmones svarbiausiomis ir sunkiomis akimirkomis. Atrodo, kad šiandien paskutiniame ketvirtyje juos sustabdėme, bet jie taip pat turėjo daug laisvų tritaškių, kad įgytų didesnį skirtumą. Turime tai patobulinti.


Supertaurė įvyko prieš 5 dienas, o "Barcoje" mes turime būti įpratę eiti prie sekančio iššūkio, o šiandien nepasiekėme tikslo.

Šiandien tiesa ta, kad padarėme daug klaidų situacijose, kurioms nespėjome pasiruošti. Bet aš taip pat sakau vieną dalyką, neatiduok tiek daug. Mes padarėme daug pražangų ir turime tobulėti. Tai yra vienas iš raktų, bet aš nenoriu to naudoti kaip pasiteisinimą." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: